Advertisement
Lifestyle, STIRI — aprilie 22, 2016 at 9:30 am

Teste finale pentru Yacco Racing înainte de începutul campionatului

by

Săptămâna aceasta, echipa Yacco Racing a efectuat testele finale înainte de debutul CNVCD 2016, programat în acest weekend cu etapa de la Râșnov.

F87A0583

În acest weekend suntem mândri să trăim turați de adrenalină alături de colegul nostru Andrei Barbu care debutează în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, ca pilot în cadrul echipei Yacco Racing.

Iată care sunt impresiile și declarațiile piloților Yacco racing înainte de etapa CNVCD 2016 de la Râșnov, care are loc în 24 și 25 aprilie:

Trei dintre membrii echipei Yacco Racing au avut ocazia de a-și testa mașinile de competiție pe circuitul Motorpark România, pentru a fi siguri că Trofeul Râșnov va decurge fără probleme. Configurația circuitului a fost potrivită pentru ca, la finalul testelor, echipa de asistență să poată trage concluziile potrivite, în vederea punerii la punct a setărilor finale pentru prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Din păcate, din cauza unei probleme tehnice de ultim moment, Ovidiu Zaberca nu a participa în cadrul testelor finale. Dar, cu doar câteva zile înainte de începerea campionatului, șansele sunt de peste 90% ca echipa să se alinieze la start în formulă completă.

F87A1790
Cu foarte multe componente noi care echipează mașinile de curse, echipa Yacco Racing avea nevoie de kilometri parcurși pentru rodaj, dar și de o sesiune de teste care să scoată la iveală eventualele probleme care ar putea să apară, astfel încât prima etapă să decurgă fără probleme de ordin mecanic.

„Șansa de a testa mașina de competiție într-un mediu controlat mi-a oferit posibilitatea să împing limitele mele și ale mașinii. Sunt bucuros că am reușit să efectuăm testele finale și să mă acomodez din nou cu felul în care se comportă mașina. Mai ales că, în cadrul ultimei sesiuni pe circuit, una dintre planetare a cedat și avem suficient timp să o schimbăm până la debutul campionatului.”, declară Costi Stratnic care va concura anul acesta tot la volanului BMW-ului său diesel.

F87A0835

„Întotdeauna o sesiune de teste scoate la iveală problemele ascunse și ne ajută pe noi să ne dăm seama care sunt setările optime pentru fiecare dintre mașinile de concurs. Micile reglaje de finețe nu se pot face decât după teste fizice, astfel că acum pot spune că suntem 100% pregătiți pentru debutul campionatului”, declară Aurelian Andronache. Acesta va pilota un Renault Clio RS și va concura în topul clasamentului grupei H3.

F87A0806

„Pentru mine, acesta a fost primul contact cu mașina de curse. Sunt extrem de mulțumit de felul în care mașina se comportă și uimit de minunile pe care echipa tehnică a reușit să le ducă la bun sfârșit într-un timp foarte scurt. Fiind debutant, aceste teste m-au ajutat să înțeleg mai bine comportamentul mașinii și am descoperit unde sunt limitele mele, dar și ale mașinii. Sunt nerăbdător să luăm startul la Râșnov și sunt convins că vom obține rezultatele la care sperăm cu toții”, declară Andrei Barbu, pilotul debutant al echipei Yacco Racing.

F87A0772

Obiectivele echipei Yacco Racing pentru sezonul 2016 sunt bine definite, iar titlul la echipe rămâne cel mai important obiectiv, în timp ce fiecare dintre cei patru piloți își dorește un loc pe podiumul final al campionatului.

„Fără sprijinul sponsorilor nu am fi putut să aliniem la start patru modele competitive, astfel că țin să mulțumesc tuturor celor care ne susțin și care au încredere în noi”, adaugă Costi Stratnic.
Echipa Yacco Racing România este susținută de Yacco, BCR și Autonet, importator oficial al anvelopelor Yokohama.

F87A1486

F87A1208

F87A1036

Citeste si...

Serviciul de concierge Volvo se ocupă în locul cliențelor de realimentare, spălare și deplasare la i...
Bentley Bentayga Mulliner urcă la noi cote ale luxului

Lasa un comentariu:

Comentarii