Advertisement
STIRI — februarie 25, 2019 at 11:08 am

Nadia Comăneci a anunțat extinderea cursurilor de inițiere în gimnastică și educație fizică desfășurate la GymNadia prin adăugarea de noi intervale orare

by

Nadia Comăneci a vizitat GymNadia, locația de inițiere în gimnastică lansată în urmă cu numai două luni, prin parteneriat cu Fundația Țiriac.

GymNadia 22 februarie 2019 - Nadia Comaneci

În cadrul vizitei sale din 22.02.2019, Nadia Comăneci a evaluat evoluția copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, înscriși la cursurile gratuite de inițiere în gimnastică. Totodată, aceasta a discutat cu micii gimnaști și cu părinții acestora despre beneficiile deja resimțite în rândul practicanților de la GymNadia.

Activitatea fizică practicată încă de la vârste fragede reprezintă o modalitate ideală de formare pentru orice sport. Îmbinând bazele gimnasticii cu distracția, activitățile de la GymNadia sunt o încântare pentru cei mici. După numai două luni de activitate, mă bucur să pot constata progrese facil vizibile în menținerea echilibrului, dezvoltarea motricității și a spiritului competitiv al juniorilor de la GymNadia. Este vorba de educație, o modalitate pentru părinți de a facilita copiilor un mediu sănătos de formare, o investiție în copiii lor, care îi ajută să crească sănătoși „, a declarat Nadia Comăneci.

GymNadia 22 februarie 2019 - Nadia Comaneci interviuri

Cursurile gratuite pentru cei mici se desfășoară de 3 ori pe săptămână, în intervalul orar 10.00-12.00, formându-se astfel deja 6 grupe de copii practicanți, segmentați pe categorii de vârstă: 2-3 ani și respectiv 4-6 ani.

Andreea Răducan, Președinte al Federației Române de Gimnastică, prezentă la eveniment, a adăugat: „La GymNadia copiii vin să se joace în primul rând. Este foarte important să dezvoltăm oportunități pentru cei mici, iar ceea ce se întâmplă aici, la GymNadia, reprezintă mediul ideal pentru debutul juniorilor în sport.

În baza solicitărilor multiple primite dinspre părinții interesați de o dezvoltare fizică și mentală sănătoasă și echilibrată a copiilor, Nadia Comăneci a anunțat astăzi lansarea unor noi programe de inițiere, paralele, ce se vor desfășura seara în intervalul orar 17.00-19.00, contra cost.

Prețul cursurilor contra cost este de 200 lei pentru un abonament de 8 ședinte, adică 25 lei/sesiune.

Cursurile gratuite din prima parte a zilei vor rămâne în desfășurare, astfel încât participanții să aibă variante de zile și intervale orare ușor accesibile.

Cursurile GymNadia se desfășoară sub coordonarea celor patru antrenori selectați personal de către Nadia Comăneci: Lăcrămioara Moldovan, Cristian Moldovan, Diana Bulimar și Lucian Branzai.

GymNadia 22 februarie 2019 - antrenamente

Gimnastica s-a schimbat foarte mult, evoluează, există noi sisteme de învățare iar acest lucru se întâmplă acum și în România. E nevoie de o mentalitate nouă, de cluburi particulare, de experiență externă. Suntem norocoși să o avem pe Nadia alături de noi prin acest proiect”, a declarat Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în cadrul conferinței de presă.

Irina Deleanu, Președinte al Federației Române de Gimnastică Ritmică, a menționat: „Să ajungem Nadia. Toate fetițele ne doream asta. Felicitări Nadiei și Fundației Țiriac pentru această inițiativă, sunt convinsă că antrenorii GymNadia vor face pe parcurs o evaluare și vor îndruma micuții către ramurile sportive ale gimnasticii, sau ale altor sporturi, care le sunt cele mai potrivite copiilor.”

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundațiile Țiriac și Nadia Comăneci în cadrul locației Țiriac – Telekom Arena din Otopeni. Sala este dotată cu echipamente de cea mai înaltă calitate, furnizate de către compania American Athletic Inc (AAI) și dedicate vârstelor cuprinse între 2 și 6 ani.

Comunicat de presă și Credit foto: Fundația Ion Țiriac

GymNadia 22 februarie 2019 - autograf

Citeste si...

Snowkhana 4 – Moș Crăciun lasă renii pentru un Ford Focus RS (VIDEO)
VIDEO: BMW 2002 Hommage – Reîncarnarea legendei BMW 2002 turbo

Lasa un comentariu:

Comentarii