Advertisement
STIRI — ianuarie 19, 2016 at 5:58 pm

Morgan va hibridiza toată gama până în 2020

by

Morgan a primit fonduri de stat pentru a dezvolta propulsii hibride și electrice ce vor fi folosite de toate modelele sale începând din 2019.

Morgan EV3

Sajid Javid, Secretarul de Afaceri al guvernului britanic a anunțat că Morgan Motor Company va primi de la Centrul de Propulsii Avansate fonduri de 6 milioane de lire sterline, pentru un proiect de dezvoltare a unor tehnologii de propulsie noi. Proiectul va fi desfășurat de Morgan împreună cu companiile Delta Motorsport și Potenza Technology, care vor proiecta împreună propulsii hibride și electrice.
Acestea vor ajuta celebra marcă de automobile să își reducă semnificativ emisiile poluante. Morgan are în plan să implementeze treptat noile tehnologii, începând din 2019. Și dorește ca până la finalul deceniului să ofere propulsii hibride pentru toate modelele din gama sa.
Morgan oferă deja o versiune electrică a exoticului său model cu trei roți, 3 wheeler. Acesta se numește EV3 și va fi produs începând cu ultima parte a acestui an. Are un motor electric de 45 kW, cântărește doar 450 kg și are o autonomie de circa 150 de mile (241,4 km).
Morgan a explorat alternativa propulsiei electrice cu conceptul Plus E din 2012, dar și pe cea a propulsiei cu hidrogen cu prototipul LifeCar din 2008.

Morgan EV3

Citeste si...

VIDEO: Lamborghini Urus versus cele mai performante SUV-uri
Roger Dubuis Excalibur Aventador S Blue și Pink Gold dedicate supersportivei Lamborghini

Lasa un comentariu:

Comentarii