Advertisement
STIRI — martie 2, 2015 at 2:33 pm

Aston Martin Lagonda Taraf – disponibil acum și în Europa

by

Lagonda Taraf, faimosul sedan a celor de la Aston Martin lansat anul trecut în Dubai, va fi disponibil spre vânzare în Europa și Africa de Sud-Est. Aceeași producție limitată de 200 de exemplare va fi alocată acum și către anumite zone ale Europei și Africii de Sud-Est, nu doar în Orientul Mijlociu cum fusese vorba inițial.

Lagonda Taraf

Andy Palmer, directorul executiv al companiei Aston Martin a declarat: „Am dorit să oferim acest automobil excepțional unui număr mai mare de clienți din întreaga lume, iar acest lucru a fost una din prioritățile mele după ce m-am alăturat echipei Aston Martin la finalul anului trecut. Am primit numeroase întrebări despre acest model de la clienți din Europa și sunt fericit că am putut mări lista piețelor unde Lagonda Taraf va fi disponibil”.

Lagonda Taraf

Sedanul de lux este bazat pe arhitectura VH, integrând un design inspirat din inițiala Lagonda, desenată în 1976 de către William Towns, având o structură de rezistență din fibră de carbon și un interior extrem de luxos. Toate cele 200 de exemplare vor fi construite manual de catre divizia de vehicule speciale a constructorului britanic, în cadrul facilității din Gaydon, Warwickshire, iar singura motorizare disponibilă va fi V12-le de 6.0 litri, ce dezvoltă 550 CP și o viteză maximă de 281 km/h.

Lagonda Taraf

Lagonda Taraf înseamnă „luxul suprem” în limba arabă, iar prețul, anunțat să depășească 550.000 euro, corespunde cu statutul dat de numele său. O gălăgie de bani!

După cum vă puteți da seama, România nu se află pe lista țărilor unde limuzina va fi disponibilă, dar o puteți găsi în: Austria, Belgia, Elveția, Germania, Franța, Italia, Grecia, Franța, Spania, Suedia, Ucraina, Regatul Unit și bineînțeles, dacă aveți drum, în Africa de Sud-Est.

Citeste si...

Test Alfa Romeo Giulia: mai puțină emoție, mai multă rațiune
Simona Halep, Hublot friend, s-a întâlnit cu clienții brandului în România, sub egida Hublot și Cell...

Lasa un comentariu:

Comentarii