Advertisement
STIRI — aprilie 5, 2018 at 12:15 pm

„Access by BMW”: Abonament lunar pentru utilizarea unui BMW nou

by

„Access by BMW” debutează ca program-pilot în Nashville şi oferă posibilitatea plătirii unui abonament lunar pentru utilizarea unor modele diverse din gama BMW.

P90272995_highRes_the-new-bmw-m5-08-20

În această fază de început a serviciului Access by BMW, care a demarat în 4 aprilie 2018, modelele oferite vor fi împărțite în două grupe, iar prețurile pentru utilizare vor varia între 2.000 și 3.700 de dolari pe lună. Aceste sume includ întreținerea vehiculelor, asigurarea și asistența BMW Roadside Assistance.
Cele două grupe de modele ce pot fi accesate sunt denumite Legend și M. În grupa Legend sunt disponibile BMW Seria 4 (coupe și cabriolet), BMW Seria 5 și versiunea plug-in hybrid BMW 530e iPerformance, BMW X5, plug-in hybrid-ul BMW X5 xDrive40e iPerformance și BMW M2, care, în mod curios, nu este înscris în grupul de modele M oferit de Access by BMW. BMW M4 Cabriolet, noul BMW M5, BMW M6 Cabriolet, dar şi modele Sports Activity Vehicle BMW X5M sau Sports Activity Coupé BMW X6M, sunt cele care formează grupul M din cadrul serviciului Access by BMW.

Pentru a se înscrie în serviciul de utilizare a mașinilor, clienții trebuie să plătească o taxă de 575 de dolari și să semneze un contract de 32 de zile. Plata acestei taxe se face în momentul livrării primului automobil. Abonamentul se reînnoiește automat în fiecare lună, dacă nu este întrerupt de către client. Dacă vrei să pui pauză abonamentului pe o perioadă nedeterminată, de exemplu când ești plecat într-o călătorie mai lungă și nu mai utilizezi automobilul, atunci plătești o taxă de 200 de dolari.
Automobilul este livrat clienților cu rezervorul plin. Restul de combustibil consumat este plătit de către utilizator. Iar dacă returnezi automobilul fără plinul făcut, atunci plătești diferența.
Mai multe detalii puteți afla vizitând site-ul aplicației prin care se operează serviciul.
Access by BMW este susţinut de Clutch Technologies. Pentru mai multe informaţii au pentru înregistrare, descărcaţi aplicaţia Access by BMW oficială sau vizitaţi www.AccessbyBMW.com.

Acest tip de serviciu nu este nou, mai ales în SUA. Exemplu este și serviciul Book by Cadillac, prin care clienții pot conduce orice model al mărcii americane contra sumei lunare de 1.500 de dolari.

Citeste si...

Jaguar F-Type SVR își încinge cauciucurile în primul clip oficial
Mercedes-Benz CLS versus Audi A7 Sportback – Duelul noilor coupe-uri de lux cu 4 uși

Lasa un comentariu:

Comentarii