TERMENI SI CONDITII

Gentleman’s Car este marca inregistrata, iar reproducerea totala sau partiala a oricarui text, fotografie sau ilustratie fara acordul scris al editorului este strict interzisa.

1. Utilizare permisa

Toti utilizatorii site-ului trebuie sa accepte urmatorii termeni si conditii de utilizare:

1.1 Materialele de pe site pot fi folosite in scopuri personale. Orice alt tip de utilizare necesita un acord scris anterior din partea editorului.

1.2 Sunteti de acord ca nu veti folosi acest site:

1. pentru a posta, incarca (upload), trimite e-mail-uri sau orice alta forma de transmisie de materiale a caror publicare sunt ilegale;

2. in orice mod care este abuziv sau obscen;

3. pentru postarea, upload-area, trimiterea de e-mail-uri, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”,  sau orice alta forma de reclama.

4. pentru postarea, upload-area, trimiterea de e-mail-uri ce contin virusi sau orice alte fisiere sau programe menite sa limiteze functionabilitatea site-ului;

1.3. Gentleman’s Car poate publica pe site orice material primit si isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestora inainte de publicare;

1.4. Prin acceptarea acestor clauze ne acordati dreptul la o licenta nonexclusiva, valabila in intreaga lume pentru a republica orice material uploadat prin e-mail;

 

2. Newsletter sau abonamente

Veti primi newslettere daca va inregistrati pe site-ul www.gentlemanscar.ro prin intermediul e-mail-ului sau prin alte mijloace. Aveti posibilitatea de a va dezabona oricand doriti.

 

3.Eliminarea materialelor si intreruperea accesului la site

Gentleman’s Car isi rezerva dreptul de a refuza accesul la oricare dintre paginile site-ului in orice moment si din orice motiv fara sa va informeze in avans si nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pierdere sau paguba

Gentleman’s Car isi rezerva dreptul de a elimina din paginile site-ului, in orice moment si din orice motiv, orice material fara nicio informare prealabila si nu va fi responsabil pentru niciun fel de pierderi sau pagube.

4. Prevederi referitoare la drepturile de autor

Drepturile de autor, si alte drepturi, asupra unor materiale publicate pe site pot apartine unei terte parti. Este responsabilitatea dumneavoastra sa obtineti orice licenta sau permisiune necesara pentru a folosi un asemenea material si sunteti de acord sa platiti orice costuri sau cheltuieli survenite ca urmare a esecului dumneavoastra acordul scris al autorului.

5. Limitarea raspunderii

Unele pagini de pe site contin materiale postate de terte parti. Utilizatorii individuali si advertiserii sunt exclusiv responsabili pentru continutul reclamelor sau al altor materiale pe care le trimit catre  Gentleman’s Car si trebuie sa se asigure ca acest continut respecta legislatia relevanta. Gentleman’s Car nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul materialului postat de terte parti.

Pe unele dintre paginile site-ului utilizatorilor li se poate oferi sansa de a incheia intelegeri cu terte parti. Nici in acest caz, Gentleman’s Car nu nu isi asuma nicio raspundere pentru contractele incheiate cu alte parti.

6. Link-uri

Unele pagini de pe site includ link-uri catre website-uri externe. Aceste link-uri sunt incluse pentru a a da utilizatorilor posibilitatea de a accesa alte pagini utile. Nu suntem responsabili pentru continutul acestor site-uri.

7. Virusi

7.1. Desi s-au facut eforturi pentru a se asigura ca paginile site-ului si Newsletter-urile sa nu fie virusate, Gentleman’s Car nu ofera garantii ca acestea intr-adevar nu contin virusi, iar utilizatorii trebuie sa se asigure ca au instalat un program antivirus adecvat.

7.2. Gentleman’s Car exclude orice raspundere sau responsabilitate  pentru orice virusi sau alte fisiere menite sa intrerupa, limiteze functionabilitatea sau sa compromita integritatea oricarei componente software sau hardware transmise impreuna cu sau ca parte a:

  1. paginilor site-ului sau ale altor site-uri;
  2. orice material descarcat de pe site sau de pe alte site-uri;
  3. orice Newsletter;

8. Proprietatea intelectuala

Numele, imaginile si logo-urile ce identifica Gentleman’s Car sa terte parti si produsele sau serviciile lor sunt marci inregistrate, iar orice utilizare a acestor marci poate constitui o incalcare a drepturilor conferite de aceste marci si ne rezervam dreptul de a aplica legile in vigoare pentru orice incalcare a prevederilor.

Daca se va stabili ca oricare dintre aceste clauze si conditii sunt ilegale, invalide sau altcumva neexecutorii, va fi separata si stearsa din „Termeni si conditii”, iar clauzele si conditiile ramase isi vor pastra validitatea si efectul si vor continua sa fie obligatorii si executorii.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului vor fi reglementate si interpretate in concordanta cu legislatia din Romania. Orice disputa legata de utilizarea site-ului va fi supusa jurisdictiei exclusive a tribunalelor din Romania.