Advertisement
STIRI — septembrie 30, 2016 at 9:32 am

Yacco Racing Team câștigă Trofeul Câmpulung Muscel

by

Cea de-a VII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă devine cea mai bună pentru echipa Yacco Racing Team, trei dintre membrii săi ocupând poziții pe podiumul claselor în care concurează.

14519872_344182245919243_6197384038921827274_n

Locul I în clasamentul echipelor este cu atât mai important ținând cont că ziua de sâmbătă s-a încheiat cu probleme tehnice pentru trei dintre cei patru membri ai echipei. Din păcate, debutantul Andrei Barbu nu a putut concura duminică din cauza unei probleme apărute la motorul Clio-ului Cup ce nu a putut fi remediată în timp util.
Costi Stratnic a întâmpinat ceva probleme la partea electronică, în timp ce Ovidiu Zaberca a trebuit să revizuiască direcția și setările mașinii între cele două zile de concurs. Din fericire, atât Costi Stratnic, cât și Ovidiu Zaberca au remediat defecțiunile și au putut fi la start duminică.

ovidiu-zaberca-campulung-2016-76
Rezultatele înregistrate în antrenamentele cronometrate de sâmbătă, în care Ovidiu Zaberca a ocupat locul 13 la general, Aurelian Andronache locul 22 și Costi Stratnic locul 24, anunțau o etapă dificilă pentru Yacco Racing Team. Totuși, ploaia de duminică a schimbat complet lucrurile, iar efotul echipei tehnice și-a spus cuvântul.
Prima manșă de concurs îl găsește pe Ovidiu Zaberca pe locul 5 la general, la o distanță de 4,16 secunde de lider. Costi Stratnic se poziționa pe locul 9 la general, fiind lider detașat atât în clasamentul Diesel, cât și în cel dedicat automobilelor cu tracțiune spate. Aurelian Andronache a ocupat locul 13 la general, poziție care îi aducea locul 2 la H3 și locul 3 în clasamentul vehiculelor cu două roți motrice față.

În manșa doi de concurs, Ovidiu Zaberca a realizat o urcare perfectă și a obținut cel mai bun rezultat în clasamentul Open, devansând ocupantul locului doi cu peste o secundă. Cumulând rezultatele din cele două manșe, Ovidiu Zaberca a ocupat locul 2 în clasamentul Open al etapei.

costi-stratnic-campulung-2016-67

Costi Stratnic a reușit să-și îmbunătățească timpul din prima manșă, fapt ce i-a asigurat câștigarea atât a grupei Diesel, cât și a clasamentului GT. Aurelian Andronache a reușit să-și mențină poziția a doua la H3 și locul 3 în clasamentul vehiculelor cu două roți motrice.
Ținând cont de toate aceste rezultate, echipa Yacco Racing Team a ocupat primul loc în clasamentul echipelor, menținându-și poziția a treia în clasamentul general pe echipe.
Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă este programată în perioada 15-16 octombrie, în Poiana Brașov.
Yacco Racing Team este susținută de uleiurile Yacco, de BCR, de Automobile Bavaria, precum și de Autonet, importator oficial al anvelopelor Yokohama.

Citeste si...

Test Drive BMW X4 35i xDrive
Renault Kwid Climber și Racer – Drumul de la mașină de 3.500 de euro la showcar

Lasa un comentariu:

Comentarii