Advertisement
STIRI — iunie 22, 2016 at 5:39 pm

Yacco Racing România a ocupat locul 3 în clasamentul echipelor la Marele Premiu al Orașului Brașov, cea de a treia etapă CNVC 2016

by

După clasarea pe locul 2 în clasamentul echipelor la Trofeul Păltiniș, Yacco Racing România obține din nou o poziție de podium în cadrul Marelui Premiu al Orașului Brașov din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC).

Cu ocazia celei de a treia etape a CNVC 2016, Yacco Racing România a ocupat locul trei în clasamentul echipelor chiar și în condițiile unui abandon tehnic suferit de Ovidiu Zaberca, pilotul care luptă pentru pozițiile de top din clasa H4 la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo VIII. Premisele erau foarte îmbucurătoare, după ce la finalul antrenamentelor de vineri Ovidiu a înregistrat al patrulea timp, oprind cronometrul la numai 0,034 secunde în spatele ocupantului locului 3. Din nefericire, problemele survenite la diferențialul central pe parcursul manșei de recunoașteri de sâmbătă au forțat abandonul celui mai bine cotat pilot Yacco Racing România.

Ovidiu Zaberca

Ovidiu Zaberca

Costi Stratnic a fost cel care a adus cele mai multe puncte echipei Yacco Racing România la etapa din Brașov. Semnele ritmului foarte bun au fost evidente încă din antrenamente, pe care Costi le-a finalizat pe locul 17 în clasamentul general. Apoi, în competiție, Costi s-a impus la volanul BMW-ului său Seria 1 Coupe, plasându-se pe locul 1 la grupa Diesel și ocupând locul 3 în grupa GT. Totodată s-a plasat pe un binemeritat loc 11 în clasamentul general. „Mașina s-a comportat foarte bine și m-am bucurat pe deplin de urcarea dintre Brașov și Poiana Brașov, considerată pe bună dreptate cea mai frumoasă cursă de viteză în coastă din România.” – declara cu încântare Costi după încheierea etapei.

Costi Stratnic

Costi Stratnic

Marele Premiu al Orașului Brașov a fost un prilej de bucurie și pentru Aurelian „Dode” Andronache. Concurând la volanul unui Renault Clio R3 Cup, a dovedit tonusul cu care a venit la Brașov încă din antrenamente, pe care le-a încheiat pe locul 2 în clasa H3. În cursa de sâmbătă s-a plasat pe locul 3 la clasa H3 și pe locul 4 în grupa 2 Roți Motrice.

Aurelian Andronache

Aurelian Andronache

Și Andrei Barbu a adus puncte însemnate pentru echipa Yacco Racing România, demonstrând capacitatea de a evolua rapid în primul său sezon din CNVC. Andrei și-a îmbunătățit constant timpii la volanul lui Renault Clio Cup și a ocupat locul 5 la Debutanți și în clasa H2.

Andrei Barbu

Andrei Barbu

Echipa Yacco Racing România este susținută de Yacco, BCR și Autonet, importator oficial al anvelopelor Yokohama, și se pregătește acum pentru cea de a patra etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă, care va avea loc la Rânca în 9 și 10 iulie.

_SP55147

Credit foto: RallyZoom.ro

Citeste si...

VIDEO: Opel Zafira – Evoluție prin stil, conectivitate și sisteme de siguranță
Aston Martin x Hogan – Sneaker inspirat de GT-urile britanice

Lasa un comentariu:

Comentarii