Advertisement
STIRI — noiembrie 23, 2015 at 12:08 pm

VW Beetle Dune – Chemarea dunelor

by

VW Beetle Dune este interpretarea „Broscuței” după visul californian. A debutat la Salonul Auto din Los Angeles în variante coupe și cabrio.

Volkswagen este parte din peisajul plajei sau dunelor californiene chiar dinainte de perioada flower power. Iar după ce a trecut fenomenul hippie, atât van-ul Bullie, cât și modelul Beetle au căpătat o calitate atemporală. Pot fi considerate mărci de sine stătătoare în cadrul gamei Volkswagen.

Constructorul german a acumulat o bună înțelegere a stilului de viață asociat de americani cu aceste două modele și știe să adapteze imaginea lor nostalgică cu noile trenduri. Iar cum piața modelelor crossover este în plină vervă în prezent, Volkswagen a decis să creeze o versiune Beetle care aduce aminte de interpretarea stilul buggy-urilor Baja California.

VW Beetle Dune

 

Noile versiuni denumite VW Beetle Dune sunt oferite cu prețuri care încep de 23.650 la euro pentru formatul coupe și 27.800 euro pentru cabriolet. Se disting față de un Beetle standard prin garda la sol crescută cu 10 mm, jantele de 18 inci, stopurile cu LED-uri, eleronul de pe portbagaj, spoilerele cu prize de aer ample și inscripțiile Dune de pe pe caroserie. Clienții au la dispoziție o paletă de 9 culori pentru caroserie, două nuanțe fiind noi:  „Sandstorm Yellow Metallic” și „Dark Bronze Metallic”. Coupe-ul poate fi comandat și cu acoperiș contrastant, vopsit în negru.

Lista dotărilor include radio digital DAB+ și o a doua interfață Bluetooth pentru telefon. Pentru radio, telefon, sistem multimedia și navigație există și funcție de comandă vocală. Este disponibil și un sistem audio produs de Fender, care are un amplificator cu 10 canale și o putere de 400 W.

Pentru piața din Europa sunt propuse trei motorizări turbo pe benzină (de 105, 150 și 220 CP) și două turbo-diesel-uri (110 și 150 CP).

Citeste si...

Mazda RX-Vision încearcă să reînvie motorul rotativ
VIDEO: Lamborghini-ul Diablo făcut celebru de Jamiroquai își caută un nou proprietar

Lasa un comentariu:

Comentarii