Advertisement
STIRI — februarie 18, 2016 at 12:44 pm

Volvo V90 – Familistul suedez se dezvăluie oficial

by

Volvo a publicat galeria de poze oficială a noului estate V90, care va continua tradiția de peste 60 de ani a mărcii suedeze în segmentul modelelor break.

Volvo V90 Location 7/8 Rear

Volvo ne oferă azi o galerie foto generoasă cu noul V90, break-ul derivat din noul sedan S90. Caroseria sa versatilă va completa linia de modele 90, din care fac parte S90 și SUV-ul XC90. V90 împarte cu acestea platforma scalabilă SPA (Scalable Product Architecture) și preia de la acestea tehnologiile de condus semi-autonom, sistemele de detectare a animalelor mari, sistemul de protective în cazul părăsirii carosabilului în mod accidental (demonstrat prima oară cu noul XC90), precum și conectivitate extinsă cu smartphone-ul, prin sistemul Apple CarPlay.

Peter Mertens, Senior Vice Președinte Senior al departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul Volvo Cars, declară în ceea ce privește motorizările lui Volvo V90 că tehnologia PowerPulse va da un surplus de performanță motorului diesel, iar versiunea hibridă de tip plug-in T8 Twin Engine cu motor pe benzină va livra circa 410 CP și va permite parcurgerea a 50 km în regim exclusiv electric.

Volvo V90 Location Front 7/8

Citeste si...

Bugatti Chiron – Top 5 zvonuri despre urmașul lui Veyron
Rolls-Royce Phantom VIII - Regele fantomă

Lasa un comentariu:

Comentarii