Advertisement
STIRI — ianuarie 26, 2016 at 4:09 pm

Volkswagen T-Cross – Un nou concurent pentru Nissan Juke

by

Volkswagen T-Cross este prefigurat de presa britanică drept cel mai mic crossover care va completa gama constructorului german.

Volkswagen T-ROC

Revista Autocar dezvăluie că a aflat de la un manager cu funcție înaltă din cadrul Volkswagen că CEO-ul Matthias Muller a trasat un plan de lansare a mai multor modele crossover/SUV, printre care se află și un concurent pentru Nissan Juke și Mazda CX-3.

Publicația britanică spune că Volkswagen va prefigura acest model printr-un concept ce va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Se bănuiește că acest concept se va numi T-Cross și va urma rețeta lui T-Roc, conceptul prezentat în 2014 la Geneva.

Așa cum T-Roc este un SUV derivat din modelul Golf, T-Cross va avea la bază modelul Polo. Versiunile de serie ale ambelor concepte vor fi construite pe platforma MQB și vor fi oferite atât cu tracțiune pe puntea față, cât și cu tracțiune integrală. De asemenea, propulsiile vor fi și hibride.

Debutul pe piață al lui Volkswagen T-Cross este preconizat pentru 2018. Iar T-Roc va ajunge în showroom-uri din 2017.

Nu în cele din urmă, se așteaptă ca designul lui Volkswagen T-Cross să fie mai îndrăzneț decât cel al lui Cross Polo, preluând repere din conceptul stlistic al lui T-Roc.

Volkswagen T-ROC

Citeste si...

Noua Toyota RAV4 Hybrid s-a lansat în România
VIDEO: Mercedes-Benz GLC Coupe urcă în ring cu BMW X4

Lasa un comentariu:

Comentarii