Advertisement
STIRI — decembrie 20, 2017 at 12:55 pm

Viitorul Volkswagen Touareg, surprins necamuflat

by

Debutul celei de a treia generații a popularului SUV Volkswagen Touareg este așteptat să aibă loc la începutul anului 2018. Mașina este gata, după cum arată pozele spion care au surprins-o în timpul ședinței foto/video pentru materialele de prezentare.

2018-vw-touareg-spy-photo

Noul Volkswagen Touareg va fi construit pe platforma tehnică a noii generații Audi Q7, iar pozele spion (publicate și de motor1.com) dezvăluie un design impunător și stilat. De fapt, urmează îndeaproape designul etalat de Volkswagen T-Prime Concept GTE, un prototip prezentat în 2016 la salonul auto din Beijing.
Deși pozele spion nu includ și imagini cu interiorul SUV-ului, este de așteptat ca și planșa de bord să fie configurată asemeni celei pe care o are conceptul T-Prime. Așadar, va fi cel mai probabil adoptat un instrumentar de bord care va fi complet digital, măcar la versiunile de echipare superioare.
La fel, putem bănui că Volkswagen Touareg va prelua motorizările regăsite la Passat și verișorii din gama Audi. Dar este foarte probabil să fie propusă destul de repede și o propulsie hibridă, având în vedere că electrificarea este un trend în ascensiune și că modele concurente precum BMW X5 xDrive40e iPerformance și Mercedes-Benz GLE 500 e 4MATIC au crescut în popularitate.
Volkswagen T-Prime Concept GTE a prezentat un sistem plug-in hybrid compus dintr-un motor pe benzină TSI de 2 litri, cu 4 cilindri, și un motor electric (încorporat în carcasa cutiei de viteze automată cu 8 trepte). Puterea totală a sistemului era de 375 CP, livrată către toate cele patru roți, prin sistemul de tracțiune integrală 4MOTION.

Citeste si...

Mariclaro transformă tapițeria mașinilor clasice în genți unice
VIDEO: Noul Audi Q5 aduce argumente puternice contra lui Mercedes-Benz GLC și BMW X3

Lasa un comentariu:

Comentarii