Advertisement
STIRI — iunie 2, 2016 at 3:56 pm

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic, vedeta spotului publicitar pentru noul Volvo V90

by

Zlatan Ibrahimovic revine într-un spot de promovare pentru Volvo, de data aceasta alături de noua generație a break-ului V90.

Fotbalistul suedez de origine bosniaco-croată este una dintre cele mai nonconformiste și puternice personalități din elita fortbalului mondial. Este considerat unul dintre cei mai buni atacanți ai fotbalului modern și se pregătește să participe la Campionatul European de fotbal. Iar în preambulul campionatului apare în spotul de promovare a break-ului Volvo V90 construit pe platforma noului S90. Prin acest clip video Volvo subliniază că intră într-o nouă eră, dar nu uită de unde vin. Este un principiu despre care vorbește și Zlatan în clip, povestind cum a crescut în o mica suburbie Malmo din Suedia și apoi a urcat pe culmile fotbalului mondial.

„Nu am avut multe când am crescut, ci doar mintea mea neliniștită și visele mele mari. Am vrut să ajung mai departe decât oricine. Și asta am făcut, în felul meu. Nu am gândit ca ei. Am lucrat mai mult decât oricine. […] Am ascultat, dar nu am urmat mereu. Am știut ce e bine pentru mine. Șansele nu le primești, le iei. Mergi pe drumul tău, dar nu uita niciodată de unde vii.” – povestește Zlatan Ibrahimovic, care își exprimă și încântarea că la această a doua colaborare cu Volvo clipul poartă și mai clar amprenta sa. „Sunt bucuros să lucrez din nou cu Volvo Cars. Am văzut noile mașini, le-am condus și le-am testat. Și cred că sunt fantastice. Asemeni mie, Volvo au urmat un drum propriu și au îndrăznit să gândească diferit. Campania anterioară pe care am făcut-o a fost bună, dar de data aceasta este Made by Zlatan”.

Clipul din 2016:

Pentru detalii despre noul break Volvo V90 CLICK AICI.

Clipul din 2014 l-a prezentat pe Zlatan Ibrahimovic la volanul lui Volvo XC70:

Citeste si...

Video: „Despodobește Nissan bradul!”; muzica și haosul: Nissan GT-R
Audi RS 4 Avant versus Mercedes-AMG C 63 S T-Modell

Lasa un comentariu:

Comentarii