Advertisement
STIRI — decembrie 29, 2016 at 2:39 pm

VIDEO: Volvo introduce Skype for Business pentru seria de modele 90

by

Modelele Volvo vor face mult mai ușoare conferințele telefonice, folosind aplicația Microsoft Skype for Business.

Desigur, ne putem gândi că este încă o aplicație care distrage atenția șoferului, fiindcă știm că Skype afișează și imaginea celui cu care vorbești. Iar asta ar lua privirea șoferului de la drum. Însă, cel puțin din primele imagini oferite de Volvo, aplicația Skype for Business pare să ofere doar redare audio.
În acest context aplicația Microsoft își arată utilitatea pentru că din în ce mai deș șoferii poartă discuții telefonice în scop de serviciu, iar când au de purat o conferință cu mai multe persoane se chinuie să butoneze smartphone-ul fiind realmente distrași de la condus.

Anders Tylman-Mikiewicz, vice președintele departamentrului Volvo care se ocupă de serviciile de conectivitate, descrie astfel utilitatea aplicației Skype for Business: “Cu toții ne-a întâlnit cu situația asta. Stăm în mașină încercând să accesăm o conferință telefonică. Fie bâjbâi prin meniul telefonului, fie îl scapi în timp ce încerci să te conectezi, ori uiți codul pin lung de care ai nevoie pentru a accesa conferința. Nu este un mod bun de a începe un apel important în mașină. Pe deasupra, atenția ta nu este unde ar trebui să fie – la șosea. Cu introducerea lui Skype for Business toate aceste probleme dispar.”
Practic, șoferul nu mai folosește smartphone-ul pentru a accesa conferința, ci operează totul rapid, prin ecranul tactil din planșa de bord a mașinilor Volvo. Aplicația Skype for Business este folosită de milioane de oameni la serviciu, iar acum modelele Volvo din Seria 90 vor oferi avantajele aplicației, care este capabilă să afișeze și conferințele programate, precum și detaliile despre persoanele cu care se va dialoga.
Volvo subliniază că funcții precum cele ale aplicației Skype vor deveni normale odată cu adoptarea sistemelor de condus complet autonom. Fiindă șoferii vor dori să folosească util timpul pe care nu îl mai pierd controlând mașina.
De asemenea, constructorul suedez menționează că “explorează” împreună cu Microsoft folosirea lui Cortana, asistentul inteligent cu care se interacționează prin comenzi vocale. Se dorește extinderea funcțiilor oferite de Cortana în sensul de a “prezice”nevoile șoferului.

Citeste si...

Ceasurile Tissot Quickster se asortează cu vara prin cromatica albă și curelele NATO
VIDEO: Conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury prefigurează primul SUV Maybach

Lasa un comentariu:

Comentarii