Advertisement
Lifestyle, STIRI — mai 22, 2017 at 4:05 pm

VIDEO: Tom Brady și Aston Martin – În căutarea frumuseții care motivează

by

Vedeta fotbalului american, Tom Brady, și constructorul britanic Aston Martin ne invită într-o călătorie prin care să descoperim frumusețea în tot ce ne înconjoară.

Pentru noi europenii este cam irelevant fotbalul american. Dar reușita din Super Bowl LI a fost una care merită un loc în istoria mondială a sportului. Echipa New England Patriots a reușit să revină și să câștige după ce se afla la 25 de puncte în urma celor de la Atlanta Falcons. Meritul îi revine într-o mare parte fundașului Tom Brady, care a fost desemnat MVP. Cu 5 titluri Super Bowl și cu 4 titluri MVP câștigate în carieră, Tom Brady și-a asigurat statutul de legendă în NFL (National Football League) și în lumea sportului în general. Este genul de sportiv despre care se spune că este în propria ligă. Din această postură Tom Brady a început un parteneriat cu Aston Martin prin care va prezenta o serie de clipuri video denumită Category of One. Brady și Marek Reichman, vice președinte și ofițer șef al departamentului de creație al mărcii Aston Martin, vor explora și defini ce înseamnă Dragostea pentru Frumos. Sportivul va împărtăși cu noi în această serie de clipuri momente din sport și din viață, a căror frumusețe îl motivează să aspire la performanțe mereu mai înalte. Brady ne va oferi și impresiile sale despre noul Aston Martin Vanquish S, model pentru 2018, care va fi dezvăluit în această vară.

În contextul parteneriatului de imagine cu marca britanică, Tom Brady conduce în prezent un adevărat etalon al frumuseții în rândul mașinilor sport, superbul Aston Martin DB11. Cu un propulsor V12 de 608 CP, care face posibil un sprint 0-100 km/h în 3,9 secunde, GT-ul britanic ne arată că liniile sale elegante, dar în același timp incitante, sunt dublate de performanțe demne de un atlet.

În concluzie se poate spune că motorul vieții este alimentat de momentele frumoase pe care le trăim. Și, desigur, ajută dacă vezi viața de la volanul unui Aston Martin DB11.

TB_AM_01.jpg

Citeste si...

VIDEO: Opel Insignia Grand Sport – Evoluție în dinamism și siguranță
Mitsubishi lansează la Geneva un SUV compact cu siluetă de coupe

Lasa un comentariu:

Comentarii