Advertisement
STIRI — aprilie 2, 2018 at 1:43 pm

VIDEO: Skoda UK a făcut cea mai bună glumă de 1 aprilie

by

Skoda UK nu a făcut doar cea mai bună glumă din câte au născocit constructorii auto de 1 aprilie anul acesta. Ideea lor ar merita transformată în dotare disponibilă pentru orice mașină. Este vorba despre un sistem audio care anulează gălăgia făcută de copii în timpul deplasării cu autoturismul. Asta înseamnă cu adevărat umor Simply Clever, marca Skoda UK!

Vx44gDl3R2ipG394VPBujxurCZEGCTg7N41b71ug

Găselnița Skoda UK este un set de difuzoare integrate în tetiera șoferului. Tehnologia a fost botezată QuarrelKancel, adică Anularea Certei. Iar clipul video pentru exemplificarea conceptului este cât se poate de edificator și plin de umor.

În comunicatul de presă, Skoda UK detaliază cu mult umor funcțiile sistemului QuarrelKancel, precum și “studiile” serioase care au condus la inventarea sistemului.
Britanicii ne spun că funcția de anulare a gălăgiei făcută de copii poate fi activată manual de șofer, prin apăsarea unei iconițe din meniul sistemului infotainment. Însă sistemul pornește și automat când detectează primele semne de ceartă între copii. Totodată, sistemul QuarrelKancel are calitatea de a emite doar unde care anulează țipetele copiilor, permițând părinților să audă în continuare sunetele esențiale pentru siguranță, cum ar fi zgomotul de rulare sau sirenele unei ambulanțe.

Skoda UK ne mai informează că sistemul a fost conceptul de șefa departamentului de Relații cu Familia, profesor Si Lance (care în engleză înseamnă liniște), și liderul echipei pentru acest proiect special, doctor April Fürst (tradus Păcăleală de 1 Aprilie).
Specialiștii au testat 1.000 de familii care au parcurs 160.000 de kilometric și au descoperit că gălăgia produsă de copii care se ceartă în mașină ajunge la 80 de decibeli, echivalentul zgomotului produs de un aspirator.

Citeste si...

Mercedes-Benz Clasa X - Disponibil în România, de la 35.528 euro (cu TVA)
Volkswagen I.D. R Pikes Peak, în “Cursa către nori”

Lasa un comentariu:

Comentarii