Advertisement
STIRI — mai 29, 2018 at 3:37 pm

VIDEO: Škoda Superb Combi blindată costă 118.688 de lire sterline

by

Škoda a dezvoltat primul său model blindat împreună cu o companie specializată din Marea Britanie. Producătorul nu ne spune numele acelei companii, dar precizează că proiectul a fost dezvoltat pe parcursul a 3 ani. Rezultatul este un model Škoda Superb Combi care nu se distinge de cel de serie.

0MiYk2V7SUpnEgRi6sP74lYCrfgcxaEinXELKKUd

Atipică este și alegerea versiunii break, dar asta oferă originalitate proiectului. Modelul este propus pentru comercializare și oferă protecție la standardul PAS 300, conform testelor de certificare. Despre acestea Škoda ne spune că au fost efectuate de un centru de testare independent. Testele au supus mașina la runde atacuri balistice și cu explozibili.

Geamurile antiglonț și structurile de protecție din oțel și materiale compozite au fost completate de diverse alte modificări. Așadar, roțile permit rularea și cu pană, iar suspensiile și sistemul de frânare au fost adaptate pentru a oferi control, manevrabilitate și confort în ciuda greutății crescute a mașinii. Nu lipsește un sistem cu lumini de urgență și sirene. Iar sistemul infotainment include un ecran tactil de 8 inch, conexiune GPS și compatibilitate Apple CarPlay și Android Auto. Sub capotă se află motorul diesel 2.0 TDI de 190 CP. Škoda nu menționează că modificări aduse și acestuia.

ebjpOC3jy5t8022jXZgW3JLMeOlyXOcIGShCABCg

Citeste si...

VIDEO: Ferrari 250 GTO - Prețul celei mai scumpe mașini din lume urcă la 55 de milioane de dolari
Rolls-Royce Phantom VIII - Regele fantomă

Lasa un comentariu:

Comentarii