Advertisement
STIRI — aprilie 16, 2018 at 2:29 pm

VIDEO: Rolls-Royce Cullinan și National Geographic ne invită într-o aventură epică

by

Pe parcursul lunilor aprilie și mai, Rolls-Royce Cullinan, primul SUV al constructorului britanic, va cucerii munții din Scoția, dunele de nisip din deșertul arab, precum și cele mai dure și pitorești zone din relieful SUA.

P90299384_highRes_rolls-royce-cullinan

Aceste aventuri ne sunt prezentate într-o serie de clipuri video în care mașina încă poartă camuflaj. Însă scopul acestor escapade este de a ne dezvălui abilitățile de care este capabil în off-road giganticul Rolls-Royce Cullinan. Este denumit după unul dintre cele mai mari diamante descoperite vreodată și este determinat să ne dovedească și faptul că are nu doar rafinamentul, ci și duritate tipică unui diamant.

Interesant este și modul în care Rolls-Royce a ales să facă această campanie înainte lansării. Pentru a evidenția aptitudinile de explorator al naturii pe care le posedă Cullinan, constructorul a apelat la National Geographic, una dintre cele mai respectate entități media care se dedică fascinației pentru planeta noastră. Mai exact, premiatul fotograf Cory Richards care colaborează cu National Geographic a fost ales pentru a lua parte la seria de trasee, cu scopul de a imortaliza aventura primului model SUV din istoria Rolls-Royce.

Acum suntem în măsură să vă prezentăm primul set de 6 clipuri realizate în munții Scoției. Și, după cum veți putea vedea, Rolls-Royce-ul Cullinan, se comportă înocmai după cum l-a descris constructorul. Adică este un vehicul semeț, cu gardă la sol înaltă, care escaladează roci, traversează vaduri de apă și râuri, sau cutreieră nămeți, fără a depune efort. Într-o secvență cu umor vedem cum motorul său este atât de silențios, încât un grup de bovine rămân impasibile la prezența sa. Informații sunt presărate cu reținere în site-ul oficial. Dar aflăm sub capota lui Cullinan este un motor V12 și putem vedea clar că preia de la limuzina Phantom elemente din planța de bord și portiere cu deschidere în oglindă (care pot fi acționate și electric). Desigur, se poate remarca în ciuda camuflajului că și estetica urmează limbajul de design al noului Phantom.

Unul dintre clipuri ne indică și faptul că, la fel ca și Phantom, Cullinan va fi ornat și personalizat cu materiale excepționale. De exemplu, una dintre opriri este la Alladale Lodge, unde proprietarul îi oferă lui Cory o bucată de agat. Această varietate a cuarțului este tipică Scoției și se remarcă prin straturile colorate diferit. Momentan ne putem imagina doar ce vor face artizanii Rolls-Royce din această piatră splendidă. Însă în clip ni se spune că aceasta va deveni parte dintr-un exemplat Cullinan care va fi licitat.

Poze, clipuri și informații suplimentare puteți vedea accesând www.nationalgeographic.com/rollsroycecullinan și www.Rolls-RoyceMotorCars.com.

Citeste si...

Noul Jaguar F-TYPE debutează cu aplicație dedicată pentru GoPro
Maserati Levante Trofeo debutează cu 590 CP

Lasa un comentariu:

Comentarii