Advertisement
Lifestyle, STIRI — martie 31, 2016 at 11:41 am

VIDEO: Red Bull și Takeshi Kimura ne arată cum știe să se distreze un Ferrari F40 în zăpadă

by

Red Bull ne prezintă un videoclip despre Takeshi Kimura, un posesor de Ferrari F40 care ne arată cum supersportiva este un partener ideal de camping și drifting în zăpadă.

une-ferrari-f40-dans-la-neige-en-forêt

Takeshi Kimura este un fel de “capul răutăților” al site-ului japonez Car Guy, care este dedicat posesorilor și pasionaților de mașini supersport și exotice. Are una dintre cele mai râvnite mașini sport construite vreodată, legendarul Ferrari F40. Și nu îl ține ca pe un bibelou învelit încelofan și lăsat la odihnă în garaj, ci îl conduce la limită pe circuite. Takeshi Kimura a făcut senzație online pubblicând în 2014 imagini cu el mergând la camping cu acest Ferrari F40. Iar acum Red Bull a publicat un clip video fascinant despre cum Takeshi merge cu F40-ul la camping pe timp de iarnă, făcând drift-uri spectaculoase pe zăpadă.

Practic, Takesi i-a montat F40-ului lanțuri la roțile spate și o serie de proiectoare pe capotă și a transformat sportiva italiană într-o mașină care zburdă dezinvolt pe zăpadă. Parcă ne-ar spune: „Uite că până la urmă Ferrari nici nu are nevoie să construiască un SUV pentru distracție în zăpadă.”
Sergio Marchionne, președintele mărcii Ferrari, a spus deja că mai bine este împușcat înainte să vadă un SUV cu emblema căluțului cabrat. Iar aventura motorizată prezentată de Takesi Kimura și Red Bull îi dau dreptate.

Citeste si...

Zenith El Primero Chronomaster 1969 Tour Auto – cronometrul legendelor motorizate
„Dacia, dragostea mea” – Eveniment aniversar pentru autoturismul copilăriei noastre

Lasa un comentariu:

Comentarii