Advertisement
STIRI — decembrie 10, 2018 at 5:22 pm

VIDEO: Primul SUV Aston Martin a început testele

by

Mai avem de așteptat un an de zile până când va debuta Aston Martin DBX, primul SUV al mărcii britanice. Anunțul a fost publicat de Aston Martin împreună cu un set de imagini care ne prezintă primul prototip al SUV-ului fiind supus la testele riguroase ce îi vor șlefui anduranța și performanțele.

Aston Martin5th / 6th November 2018Photo: Drew Gibson

Aston Martin 5th/6th November 2018 – Photo credit: Drew Gibson

Aceste teste au început în Țara Galilor și vor continua în cele mai vitrege condiții și zone geografice. Prototipurile vor îndura frigul din zonele arctice și temperaturile infernale din deșerturile Orientului Mijlociu, iar ținuta lor de drum va fi rafinată pe serpentinele și zonele de off-road din Alpi, pe circuitul Nurburgring și pe autostrăzile germane. Aston Martin subliniază că acest model trebuie să demonstreze și abilități de off-road și tractare, după cum cere rețeta SUV.
Versiunea de serie a lui DBX va fi produsă la centrul Aston Martin Lagonda din St. Athan, care va deveni casa modelelor electrice ale companiei britanice. Dacă și DBX va avea propulsie electrificată, rămâne de văzut. Fiindcă până la acest moment nu au fost oferite oficial specificații tehnice. Însă, presa engleză, precum autocar.co.uk, spune că mașina de serie va avea opțiuni de motorizare cu V8 și chiar V12, pentru a rivaliza modele precum Lamborghini Urus, Bentley Bentayga și inevitabilul crossover Ferrari.

Citeste si...

Bentley Continental GT3-R
VIDEO: Audi e-tron va avea camere video în loc de oglinzi retrovizoare

Lasa un comentariu:

Comentarii