Advertisement
STIRI — septembrie 26, 2016 at 12:33 pm

VIDEO: Noul Audi Q5 ne dezvăluie secretele înainte de marea premieră de la Paris

by

Înainte de debutul găzduit la Salonul Auto de la Paris, noul Audi Q5 ne este dezvăluit treptat printr-o serie de clipuri video și poze.

Noul Audi Q5 va fi una dintre cele mai așteptate premiere ale Salonului Auto de la Paris din acest an. Prima generație a SUV-ului compact se bucură în continuare de succes, însă era imperativă lansarea unui model nou, având în vedere că Mercedes-Benz a făcut un salt tehnologic și stilistic important cu modelul GLC, iar BMW urmează să prezinte noul X3 anul viitor.

Până la prezentarea integrală a noului model, Audi ne oferă drept preambul câteva detalii despre designul, tehnologiile și argumentele pe care le va propune Q5. Aceste detalii sunt prezentate în clipurile următoare:

Garda la sol va fi reglabilă, mulțumită unei suspensii pneumatice.

– Farurile și stopurile vor folosi tehnologie LED, farurile având și funcție anti-orbire, care adaptează proiecția de lumină pentru a nu deranja șoferii mașinilor care vin din sens opus.

– Noul Q5 va oferi conectivitate cu smartphone-urile atât prin Apple CarPlay, cât și prin Android Auto.

– Portbagajul va fi generos.

– Judecând pe baza pozelor și imaginilor video publicate de Audi, noul Q5 va avea un design foarte asemănător cu al fratelui mai mare Q7.

Citeste si...

CONCURS: Câștigă o invitație din partea Auto Cobălcescu pentru testarea noilor modele MINI
Dynamics and Lightweighting Study: Cel mai avansat Porsche 911 cu motor răcit cu aer

Lasa un comentariu:

Comentarii