Advertisement
Lifestyle, STIRI — noiembrie 29, 2016 at 11:56 am

VIDEO: Noua colecție Hublot Big Bang Ferrari

by

Hublot Big Bang Ferrari, una dintre cele mai celebre și sofisticate colecții de ceasuri dedicate mărci auto, a fost actualizată cu elemente stilistice inspirate de cele mai noi modele supersport de la Maranello.

big-bang-ferrari-king-gold-5

Colaborarea dintre Hublot și Ferrari a demarat în 2011 și a avut drept rezultat atât ediții speciale, precum extravagantul MP-05 LaFerrari, cât și o colecție derivată din modelul Big Bang Unico, care a devenit o tradiție în portofoliul orologierului elvețian.
Colecția Hublot Big Bang Ferrari a fost revizuită pentru a reda detaliile stilistice ale celor mai recente modele Ferrari. De exemplu, contorul minutelor și afișajul datei din dreptul orei 3 au design asemănător cu al unui vitezometru de automobil. Iar stilul fontului cu care este afișată data seamănă cu cel al ceasurilor din bordul unui Ferrari, având inclusiv fundal galben. Și bezelul cadranului arată rafinamentul manufacturii Hublot, cu cele șase șuruburi de prindere amplasate în decupaje individuale. Coroana de pe lateralul ceasului a fost redesenată și este încadrată de butoane care par integrate în carcasă.

Ceasurile Hublot Big Bang Ferrari au calibrul cronograf Unico, care oferă o rezervă de putere de 72 de ore. Frumusețea elaboratului mecanism poate fi admirată și prin capacul de safir de pe spatele carcasei. Aici se observă rotorul acoperit cu PVD de culoare neagră. Acesta are decupaj cu spițe, pentru a semăna cu jantele mașinilor Ferrari.
Vor fi oferite trei versiuni ale noilor modele Hublot Big Bang Ferrari, fiecare dintre acestea urmând să fie produse în serie limitată. Variantele cu carcasă din titan vor fi manufacturate în 1.000 de exemplare, iar alternativele cu carcase din aur (18 K) sau carbon vor fi disponibile în câte 500 de exemplare.

Citeste si...

Alpine A110 – Nostalgia sportivității pure
VIDEO: BMW stabileşte două recorduri mondiale pentru drifting cu noul BMW M5

Lasa un comentariu:

Comentarii