Advertisement
Lifestyle, STIRI — iulie 22, 2016 at 3:51 pm

VIDEO: Morgan EV3 UK 1909 – Probabil cea mai cool mașină electrică

by

Morgan EV3 UK 1909 combină avangardismul propulsiei electrice cu stilul retro-futurist personalizat cu elemente create de mărci celebre din domeniul modei.

UK1909 3g

1909 a fost anul de naștere atât pentru marca Morgan, cât și pentru reputatul magazin britanic Selfridges. Ambele mărci sunt apreciate pentru promovarea unui stil unic. De altfel, Harry Gordon Selfridge, fondatorul lanțului de magazine care îi poartă numele, avea următorul motto: “Dezvoltă imaginația, înlătură rutina.” Este un principiu la care Morgan subscrie cu modelul său 100% electric, fascinantul EV3. Morgan și Selfridges anunță acum un parteneriat prin care va fi produsă o seriei limitată a acestui vehicul retro-futuristic cu trei roți, denumită EV3 UK 1909.

Vor exista doar 19 exemplare EV3 UK 1909, toate personalizate cu ajutorul a 9 mărci elitiste din domeniul modei.
Iată cu ce contribuie fiecare:
Globetrotter – cufăr de bagaje creat exclusiv pentru EV3 UK 1909
Christopher Raeburn – combinezon personalizat, făcut din materiale impermeabile
George Cleverley – încălțăminte pentru condus, făcută din același tip de piele și cu același stil de cusături folosite și pentru tapițeria scaunelor și a habitaclului mașinii
Richard James – jachetă tweed
Linda Farrow – ochelari de protecție, făcuți cu cadru din bronz și curea din piele
Alexander McQueen – eșarfă șic pentru condus
Karl Donoghue – cască stilată, pentru condus iarna
Belstaff – jachetă din bumbac tratat cu ceară pentru a rezista apei când se conduce pe vreme ploioasă
Dents – mănuși de condus făcute de compania care manufacturează mănuși pentru Regina Angliei

De asemenea, fiecare Morgan EV3 UK 1909 va avea elemente din alamă (precum grila care protejează bateriile) și detalii din bronz.

Desigur, poate ați fi înclinați să spuneți că, în ciuda stilului captivant, EV3 și-a pierdut inima de Morgan adoptând propulsia electrică. Însă constructorul britanic a creat una dintre cele mai incitante mașini electrice produse în acest moment și nu doar că nu a compromis plăcerea de a conduce, ci a făcut-o cu adevărat viscerală. În clipul de prezentare ni se explică faptul că EV3 îți permite să auzi zgomotul anvelopelor și al vântului, ceea ce te face să simți că ești una cu mașina. Morgan creditează EV3-ul cu o autonomie electrică între 193 și 240 km, iar viteza maximă este de 90 mph (144,84 km/h).
Morgan și Selfridges au făcut povestea lui EV3 UK1909 și mai interesantă din încă două motive. Odată cu prezentarea acestei ediții limitate, cele două companii au lansat și un concurs online prin care pot fi câștigate 5 invitații VIP de 2 persoane pentru a face un tur al fabricii Morgan. Tot atunci, câștigătorii vor avea și ocazia să conducă un Morgan 3 Wheeler și vor primii o serie de cadouri.
Nu în cele urmă, Selfridges anunță că va comercializa și o versiune în miniatură a lui EV3, concepută pentru a fi condusă de copii. Și aceasta va avea un tip de propulsie, cel mai probabil electric.

Citeste si...

VIDEO: Până și un câine poate parca noul Corsa
Parmigiani Fleurier Bugatti Aerolithe Performance – Inspirat de frumusețea și misterul lui Bugatti A...

Lasa un comentariu:

Comentarii