Advertisement
Lifestyle, STIRI — mai 25, 2016 at 3:47 pm

VIDEO: Mercedes-Benz etalează luxul pe șosea, pe apă și în aer

by

Mercedes-Benz ne prezintă proiectele sale de yacht și elicopter care întregesc portofoliul său dedicat mobilității de lux.

16C343_203 open

Mercedes-Benz nu este doar un constructor de automobile premium, ci un sinonim al luxului în toată deplinătatea noțiuni. Pe lângă automobilele rafinate cu care ne-a obișnuit, Mercedes-Benz și-a etalat flerul pentru designul excepțional implicându-se inclusiv în crearea de yacht-uri și interioare pentru apartamente de lux, avioane sau elicoptere.
Iar acum, Mercedes-Benz ne oferă un clip video în care prezintă cum a înfăptuit viziunea despre mobilitate a lui Gottlieb Daimler atât pe uscat, cât și pe apă și în aer. Mai exact, acest clip îi are drept protagoniști pe elegantul model Mercedes-Benz Clasa S Cabrio, yacht-ul Arrow460-Granturismo și elicopterul H145 Mercedes-Benz Style.
Cabrioletul cu patru locuri beneficiază de toate delicatesele tehnologice din zestrea limuzinei Clasa S, iar versiunile sale de top S63 AMG și S65 AMG sunt animate de adevărate uzine de forță. S63 AMG Cabriolet are propulsor V8 de 5,5 l biturbo care produce 585 CP și 900 Nm și îi permit să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. S65 AMG Cabriolet dispune de un V12 de 6 l biturbo, care descătușează 630 CP și un cuplu colosal de 1.000 Nm. În cazul său demarajul 0-100 km/h durează 4,1 secunde, iar viteza maximă este de 300 km/h dacă se optează pentru pachetul AMG Driver.

16C343_233
Yacht-ul Arrow460-Granturismo este supranumit „Săgeata argintie a mărilor”, titulatură deloc exagerată având în vedere designul zvelt al acestei ambarcațiuni de 14,14 m lungime și faptul că poate atinge o viteză de peste 40 de noduri marine. Acest yacht a fost creat de departamentul Mercedes-Benz Style împreună cu compania britanică Silver Arrows Marine, are 960 CP și poate acomoda 10 persoane. Configurația sa îmbină avantajele unei bărci deschise cu cele ale cabinei închise. Geamurile laterale ale cabinei sunt retractabile, pentru ca pasagerii să se bucure de briză și de peisaj. Totodată, sunt răsfățați cu un sistem de aer condiționat, o cramă de vin și o mașină de făcut gheață.
Nu în cele din urmă, clipul video publicat de Mercedes-Benz prezintă elicopterul construit cu Airbus Helicopters.

Citeste si...

Audi RS 5 Coupe urcă în ring cu BMW M4
Cosmin Tudoran și MINI Countryman: Omul de la țară

Lasa un comentariu:

Comentarii