Advertisement
STIRI — martie 23, 2016 at 11:05 am

VIDEO: Mazda MX-5 RF ne oferă o demonstrație elegantă de striptease

by

Mazda MX-5 RF debutează la New York International Auto Show propunând un format targa cu hardtop retractabil.

11Mazda_MX-5RF_showmodel_Side_movement_white
Mazda MX-5 RF (“retractable fastback”) ne aduce aminte că un umăr gol poate fi mult mai senzual decât nuditatea. Noul model este versiunea tip targa a mult apreciatului roadster MX-5. Spre deosebire de hardtop-ul retractabil oferit opțional de fost generație MX-5, modelul RF adoptă o soluție similară cu cea pe care o regăsim la Porsche 911 Targa.
Cu acest mecanism comandat electric de la un buton, hardtop-ul se retrage dar montanții și luneta spate revin pe poziție. Luneta poate fi și ea coborâtă, iar retragerea hardtop-ului poate fi acționată și în mers la viteze de până la 10 km/h. Mazda subliniază și faptul că volumul portbagajului rămâne la fel ca și cel al roadster-ului chiar și cu hardtop-ul retractat.

Mazda MX-5 RF preia motorizările SKYACTIV-G 1.5 (131 CP) și SKYACTIV-G 2.0 (160 CP) de la versiunea roadster dar oferă pe lângă transmisia manuală cu șase trepte și alternativa unei cutii de viteze automată, tot cu șase trepte.
Constructorul japonez a creat și o culoare specială pentru MX-5 RF, denumită Machine Grey, aceată nuanță de gri fiind concepută cu scopul ca mașina să pară sculptată dintr-o bucată masivă de oțel.

Citeste si...

Parmigiani Fleurier PF-Bugatti 390 Concept - Ceasul dedicat lui Bugatti Chiron
ExCES de Eleganță: cel mai prestigios eveniment auto din România ajunge pe marele ecran.

Lasa un comentariu:

Comentarii