Advertisement
STIRI — august 1, 2017 at 11:53 am

VIDEO: Lamborghini-ul Diablo făcut celebru de Jamiroquai își caută un nou proprietar

by

Jay Kay, vocalul formației Jamiroquai este recunoscut pentru colecția sa impresionantă de mașini supersport și exotice, pe care nu s-a sfiit să o etaleze inclusiv în videoclipurile pieselor sale. Acum pasionații pot cumpăra Lamborghini-ul Diablo care a figurat în popularul videoclip al hit-ului Cosmic Girl din 1996.

Front Doors

Acel clip este nimic altceva decât o odă video pentru trei supersportive de legendă. Se poate spune că rolurile principale aparțin lui Lamborghini Diablo și lui Ferrari F40, dar nu poate fi contestat și farmecul celei de a treia sportive, un Ferrari F355 Berlinatta. Toate trei au dansat în viteză pe ritmurile funky tipice Jamiroquai. E aproape ca un episod Top Gear cântat, nu narat.

Lamborghini-ul Diablo vopsit în Viola Mettalic pe care Autotrader îl pune acum la vânzare pentru 549.995 de lire sterline are o poveste foarte interesantă. În primul rând este al doilea Diablo în Viola Mettalic pe care l-a avut Jay Kay, fiind primul a fost distrus chiar în timpul filmărilor pentru videoclipul Cosmic Girl. Model avariat era cel care îi aparținea lui Jay Kay și a fost înlocuit cu exemplarul identic pus acum în vânzare. Culmea este că și această mașină a suferit o avarie. Mai exact, o cameră de filmat a căzut pe parbrizul acesteia. Dar Jay Kay a decis să conducă chiar și așa fără parbiz Diablo-ul, până la încheierea filmărilor pentru videoclip. Apoi în 1999, artistul a cumpărat acest al doilea exemplar Diablo de la Autotrader și l-a deținut câțiva ani de zile, până când la vândut înapoi. Este un model într-adevăr special, nu doar pentru că face parte din cultura pop, ci și pentru că este unul dintre 16 exemplare cu volan pe dreapta. Este totodată mașina cu numărul 142 dintr-o serie de doar 150 de modele care au fost create în ediția limitată SE30.

Credit foto: autotrader.co.uk

Citeste si...

Lotus Exige Sport 380: Expresia pură a sportivității
"Access by BMW": Abonament lunar pentru utilizarea unui BMW nou

Lasa un comentariu:

Comentarii