Advertisement
Lifestyle, STIRI — noiembrie 25, 2016 at 4:54 pm

VIDEO: Ixoost Esavox – Muzică din eșapament de Lamborghini

by

Compania italiană iXoost s-a specializat în a crea sisteme audio cu design realizat din componente ale unor evacuări de mașini supersport, precum Lamborghini sau Ferrari.

Cea mai nouă creație iXoost se numește Esavox și reproduce designul posterior al modelului Lamborghini Aventador. Elementul central al acestui sistem audio este chiar eșapamentul de Lamborghini cu patru guri de evacuare. Gurile de eșapament au clapete interne funcționale, care se deschid și se închid pentru a regla presiunea subwoofer-ului. Eșapamentul este încadrat de incinte făcute din lemn și carbon. Carbonul este folosit pentru așa-zis-ul șasiu al acestei construcții de 53 de kilograme, care este prevăzută inclusiv cu un sistem de amortizare a vibrațiilor. Cele două incinte acustice include difuzoare de 6,5 inci și 8 inci. Două tweetere de 1 inci sunt incluse în eșapamentul de mașină. Iar subwoofer-ul de înaltă fidelitate are 15 inci. Spectaculosul sistem audio cuprinde și două amplificatoare, de 600 W, respectiv 200 W (acesta este dedicat subwoofer-ului).
Mulțumită tehnologiei Bluetooth 4.0, iXoost Esavox permite redarea muzicii de pe smartphone, tabletă sau computer.

Esavox este cel mai scump sistem audio produs de iXoost, având un preț de 19.000 de euro. Cel mai ieftin sistem denumit Xilo costă 5.000 de euro, dar designul său nu dezamăgește, ba chiar oferă un look sportiv clasic. Fascinant este și sistemul Radial6, inspirat de motoarele radiale ale avioanelor de demult. Acesta costă 9.500 euro.

Citeste si...

Un Audi A8 capabil să se conducă singur a adus o vedetă pe covorul roșu de la Berlinale
Lamborghini Aventador Miura Homage a debutat la Goodwood

Lasa un comentariu:

Comentarii