Advertisement
Lifestyle, STIRI — august 4, 2016 at 3:12 pm

VIDEO: Gentleman la volan – Avocatul japonez care conduce zilnic un McLaren P1

by

Un avocat din Tokio conduce zilnic un McLaren P1 și se bucură în egală măsură de viața de familist și de pasiunea pentru mașini supersport.

mclaren p1

McLaren Automotive ni-l prezintă pe Go Hiramatsu, un avocat din Tokio care merge zilnic la serviciu cu hypercar-ul McLaren P1. Domnul Hiramatsu este exemplul perfect pentru ceea ce înseamnă să fii un gentleman la volan și un pasionat de automobile.
La 43 de ani, Go Hiramatsu duce o viață de familist tipică, alături de soție, de băiețelul de 5 ani, fetița de 3 ani și cățelul lor. Ai zice că este candidatul perfect pentru un SUV sau un monovolum, însă transportul său zilnic este cel mai performant supercar creat vreodată de McLaren. Chiar și în rândul clienților McLaren, Go Hiramatsu este un caz deosebit. Drept urmare, constructorul britanic i-a dedicat un clip video în care avocatul ne povestește și ne arată cum se bucură de magnificul model sport.
Nu vorbim despre un necunoscător care este la primul supercar. El deține și un McLaren 650S, pe lângă P1. Iar hypercar-ul l-a vopsit într-un verde inspirat din vizita sa în Marea Britanie. Acolo a fost la fabrica McLaren, pe care o compară cu un muzeu al artei moderne, și a admirat verdele predominant dat de vegetația parcurilor din Londra. Drept urmare a decis să-ți personalizeze mașina alegând o culoare ce aduce aminte de British Racing Green.
Desigur, îi place să simtă exaltarea pe care P1 este capabil să ți-o inducă într-o clipită. Și spune că plăcerea de a conduce hypercar-ul hibrid este datorată și sunetului pe care îl produc în sincron motorul pe benzină și bateria electrică.

Pentru a se bucura pe deplin de performanțele mașinii, avocatul obișnuiește să conducă pe circuite precum Fuji Speedway (unde a atins 300 km/h). Apoi, îi plac serpentinele de la Hakone, despre care ne spune că sunt abordate de unii șoferi ca și cum ar fi Nurburgring-ul Japoniei. Ne confesează că merge împreună cu prietenii săi pe aceste serpentine de obicei pe la 4 sau 5 dimineața, înainte de aglomerarea traficului.
Spuneam despre Go Hiramatsu că este un gentleman la volan, iar un exemplu este faptul că atunci când se apropie la circa 300 de metri de zona rezidențială în care locuiește, comută sistemul de propulsie al lui P1 pe modul electric, pentru a nu deranja vecinii cu zgomotul motorului.
Nu în cele din urmă, Go Hiramatsu merge în weekend-uri cu P1 sau 650S la întâlnirile posesorilor de supercar-uri, care au loc la parcarea debarcaderului Daikoku din portul Yokohama.

Citeste si...

Lamborghini Centenario – Cealaltă mașină a mea este un OZN
Concursul de Eleganță de la Sinaia 2017 se bucură de participarea în premieră a BMW Classic

Lasa un comentariu:

Comentarii