Advertisement
STIRI — decembrie 30, 2015 at 7:42 pm

Video: „Despodobește Nissan bradul!”; muzica și haosul: Nissan GT-R

by

E prea devreme să despodobim bradul? Nissan arde de nerăbdare să dea jos globurile și a folosit cea mai rapidă metodă de care dispune: un GT-R.

despodobeste

Nu aveți răbdare să culegeți globurile și să descurcați firele încălcite ale luminițelor? Nici Nissan nu are, așa că a despodobit rapid bradul cu un GT-R călcat pe coadă.
Dacă suntem sinceri, trebuie să admitem că mulți dintre noi amână despodobitul bradului nu neapărat de dragul Crăciunului, ci din lene să piardă timpul culegând globurile și beteala, ca să nu mai zicem de descurcatul enervant al firelor de luminițe încâlcite. Nissan a găsit o soluție foarte rapidă. Mi exact soluția durează 2,7 secunde, cât îi ia unui Nissan GT-R să atingă 100 km/h cu start de pe loc.
Desigur, sperăm că nu încercați asta acasă sau chiar și pe șosea. Dar, ca și noi, puteți să savurați o plăcere vinovată urmărind clipul video pregătit de Nissan. 

Un singur lucru ar fi făcut mai „excentric” acest clip: Fuego la volanul Nissan-ului GT-R. Dar să nu încurcăm lucrurile. Așa cum Fuego ne colindă duios de Crăciun cu hit-ul „Împodobește mamă bradul”, după ce ne bucurăm de frumoasa sărbătoare putem să cântăm cu un zâmbet malefic în colțul gurii „Despodobește Nissan bradul”.

Citeste si...

Skoda Octavia RS 245: Cea mai picantă rețetă cehească
VIDEO: Range Rover Reborn – Renașterea SUV-ului de lux original costă 135.000 de lire sterline

Lasa un comentariu:

Comentarii