Advertisement
STIRI — aprilie 18, 2018 at 12:25 pm

VIDEO: Conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury prefigurează primul SUV Maybach

by

Salonul Auto China 2018 va găzdui premiera conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Detalii din designul acestui automobil sunt inspirate din cultura chineză. Iar departamentul de design a conceput inclusiv o colecție de mobilă care reflectă temele stilistice ale conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, 2018 Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, 2018

Constructorul dorește să păstreze misterul până când salonul Auto China 2018 își va primi publicul la finalul lunii aprilie. Astfel, ne oferă o descriere voalată a conceptului. Mai exact, ne spune că acesta combină puntele forte ale unui sedan de lux cu cele ale unui SUV. Aceste detalii, oricât de sumare ar fi, par să confirme zvonurile care spun că Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va prefigura varianta Maybach a viitoarei generații Mercedes-Benz GLS. Pozele spion din ultima vreme au dezvăluit că noul GLS este în stadiul final de dezvoltare, purtând camuflaj peste caroseria pregătită pentru producția în serie. Iar cum piața SUV-urilor ultraluxoase a explodat în anii recenți, este un moment oportun pentru a transpune opulența limuzinelor Mercedes-Maybach în popularul format de SUV.
Până la dezvăluirea conceptului, Mercedes-Benz ne oferă o ilustrație a planței de bord, precum și un teaser video, în care putem admira detaliile fine ale interiorului.

Citeste si...

VW Beetle Dune - Chemarea dunelor
VIDEO: Lotus 3-Eleven a doborât recordul lui Porsche 918 Spyder pe Hockenheimring

Lasa un comentariu:

Comentarii