Advertisement
Lifestyle, STIRI — ianuarie 19, 2017 at 3:01 pm

VIDEO: Breitling for Bentley Supersports B55 – Un ceas dedicat celui mai performant Bentley de serie

by

Breitling for Bentley Supersports B55 este un ceas produs în ediție limitată la 500 de exemplare, care transformă condusul într-o experiență care conectează cu adevărat șoferul și automobilul.

Bentley Supersports B55

Prima generație Bentley Continental GT a fost modelul cu care a demarat colaborarea dintre constructorul britanic și orologierul Breitling. Asta se întâmpla în urmă cu aproape 15 ani, Breitling fiind implicat în proiectarea ceasurilor de bord pentru performantul GT. De atunci, parteneriatul a evoluat continuu, dând naștere unei ample colecții de ceasuri intitulată Breitling for Bentley.

Cea mai nouă apariție este modelul Breitling for Bentley Supersports B55, un ceas creat special pentru a marca lansarea celui mai rapid și puternic Bentley creat vreodată: modelul Continental Supersports. Acest GT descătușează 710 CP, sprintează de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde și atinge o viteză de top de 336 km/h.
Breitling for Bentley Supersports B55 vine la rândul său cu specificații și funcții care fac condusul mai incitant.
Asemeni sportivului Bentley Continental Supersports, noul ceas folosește materiale ușoare și reziste. Astfel, carcasa de 46 mm este din titan, iar cadranul din fibră de carbon. Cadranul include două afișaje LCD, a căror luminare se activează fie prin apăsarea coroanei, fie prin înclinarea încheieturii.

Bentley Supersports B55
Bentley Supersports B55 are un calibru electronic creat cu funcții speciale care oferă conectivitate menită să facă mai interesantă și mai exaltantă experiența șofatului. Mai exact, ceasul se conectează la smartphone, către care transmite măsurători diverse ale funcției cronograf. Bentley Supersports B55 are tahimetru electronic, funcție flyback și trei tipuri de măsurători. Funcția chrono rally poate înregistra timpii pentru 30 de probe ale unui raliu. Înregistrează data raliului, ora plecării și durata probelor, calculând și timpi intermediari și penalități. Funcția chrono race este pentru măsurarea timpilor pe circuit. Iar a treia funcție este petru raliurile de regularitate, în care scopul este să parcurgi o anumită distanță într-un anumit timp. De asemenea, calibrul are cronometru certificat de COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) și mai oferă calendar perpetual, indicator pentru cât de încărcată este bateria, posibilitatea programării a 7 alarme zilnice și afișarea orei pentru un al doilea fus orar.
Nu în cele din urmă, ceasul poate afișa notificații, precum cele despre mesajele primite pe smartphone.

Citeste si...

Prima imagine cu facelift-ul modelelor Dacia Logan și Sandero
Rebellion Predator 2.0 GMT Zenvo – Ceasul care înfrânează timpul

Lasa un comentariu:

Comentarii