Advertisement
STIRI — septembrie 27, 2016 at 11:28 am

VIDEO: Airbnb oferă o vacanță petrecută la volanul supersportivei Audi R8 V10 plus în deșertul Nevada

by

Unele utopii devin realitate. Dovadă este pachetul de vacanță făcut de Airbnb și Audi, în care poți conduce cel mai rapid model al constructorului german pe platourile pustii din Nevada.

open-audi-r8-plus-vacanta

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să-ți petreci o vacanță de câteva zile în care să te bucuri pe deplin de o mașină supersport și să fii cazat în condiții de top, într-o zonă unică de pe planetă? Compania Airbnb și Audi au conceput un asemenea pachet prin care poți să-ți faci de cap cu un R8 V10 plus pe platourile din Nevada legendare pentru găzduirea recordurilor de viteză. Ești cazat într-o casă modernă construită în mijlocul peisajului aproape selenar din Death Valley (Valea Morții), care este cea mai aridă depresiune intramontană din California.mic-23e3831b-3a9e-4496-876b-309d42426986
Airbnb.com este descris nu ca un site sau o agenție, ci drept o comunitate în care cei interesați de călătorii și pot închirieze și să descopere cazări deosebite din întreaga lume. Compania Airbnb a fost fondată în 2008 în San Francisco, iar în prezent serviciile sale acoperă 191 de țări și 34.000 de orașe de pe mapamond. Concret, dacă vrei să stai cazat într-un castel, sau să petreci măcar o noapte într-o vilă selectă, Airbnb promite să-ți ofere vacanța de vis.

Împreună cu Audi, Airbnb pune la dispoziția clienților cel mai puternic și rapid model de serie produs vreodată de constructorul german. Audi R8 V10 plus împarte 50% din componente cu modelul de competiții R8 LMS și este propulsat de un motor V10 care descătușează 610 CP. Sprintul 0-100 km/h este de 3,2 secunde, iar viteza de top este de 330 km/h. Cu alte cuvinte, este genul de mașină cu care gonești precum diavolul tazmanian pe platourile pustii din Nevada. Desigur, turiștii vor fi însoțiți de instructori de pilotaj ai mărcii Audi, care îi vor învăța să strunească bestia motorizată.
Pentru deplasarea zilnică turiștii au la dispoziție un SUV Audi Q7.
Pachetul propus de Airbnb include minimum 2 nopți de cazare. În prima zi ești preluat de la aeroportul internațional McCarran din Las Vegas, de unde ești transportat la casa modernă din Nevada. Acolo ești răsfățat cu o cină gătită sub cerul înstelat de un bucătar privat.
Pentru mai multe detalii despre această vacanță alături de Audi R8 V10 plus vizitați site-ul airbnb.com. Iar ca să ne stârnească și mai tare apetitul, Audi a creat și o reclamă de nota 10 pentru acest sejur dedicat libertății de a savura adrenalina vitezei.

Citeste si...

Noul Porsche Panamera: Video, foto și prețuri pentru România
Eveniment aniversar: 5 ani Țiriac Collection

Lasa un comentariu:

Comentarii