Advertisement
STIRI — februarie 2, 2018 at 1:57 pm

VIDEO: ABT RS5-R – Dopaj profesionist

by

ABT RS5-R va fi produs într-o serie limitată la doar 50 de exemplare, toate livrând câte 530 CP.

audi-rs5-r-2018-abt-sportsline-news
“În cazul lui ABT RS5-R, obținem un surplus de 80 CP și 90 Nm din motorul V6 biturbo de 2,9 litri, care are un design similar cu cel al propulsorului din primul Audi RS4” – explică Hans-Jürgen Abt, CEO-ul companiei. Modelul conceput de ABT este o derivare mai feroce a noului Audi RS 5. Față de modelul de serie, care livrează 450 CP și 600 Nm, ABT RS5-R oferă un plus de 80 CP și 90 Nm, care se resimt în performanțele mașinii. Versiunea ABT sprintează de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde, spre deosebire de Audi RS 5, care are nevoie de 3,9 secunde.
ABT Sportsline este cel mai mare tuner de modele Volkswagen și Audi la nivel international, astfel că produce o gamă amplă de accesorii estetice și tehnice, cu care a picantat și ediția RS5 R. Coupe-ul a primit o evacuare despre care tunerul din Bavaria ne spune că produce acel mârâit tipic de V6 pe care îl adoră pasionații de automobile sport. Gurile celor două căi de evacuare duble sunt din carbon și au diametru de 102 mm.

Posesorii lui RS5-R vor putea să ajusteze garda la sol mulțumită arcurilor ABT reglabile. Mașina este prevăzută și cu stabilizatoare ABT. Totodată, tunerul lucrează împreună cu specialistul KW la producerea unui amortizor special.
Coupe-ul a primit și jante ușoare ABT SPORT GR, cu diametru de 21 inch. Pachetul de elemente estetice cuprinde un body kit care scoate în evidență temperamentul sportiv, iar în habitaclu găsim scaune cu tapițate parțial cu piele și o aplică din carbon pentru levierul schimbătorului de viteze.
ABT RS5-R va fi prezentat în premieră la Geneva International Motor Show (8 – 18 martie 2018).

Citeste si...

Porsche Cayenne GTS – tuning de casă?
DS 7 CROSSBACK intră în serviciul Președintelui Emmanuel Macron

Lasa un comentariu:

Comentarii