Advertisement
Lifestyle, STIRI — septembrie 2, 2016 at 3:27 pm

Vestele Brooks Brothers pentru serile de toamnă mai reci

by

Am ajuns în luna septembrie, astfel că treptat trebuie să ne pregătim și haine pentru seri mai răcoroase.
De aceea, am selectat o serie de veste din colecția Brooks Brothers, care dau stil ținutelor casual de toamnă.

ML00463_NAVY_6

Leather Trimmed Jacquard Vest
Vesta Leather Trimmed Jacquard are suprafața făcută dintr-o combinație de poliester și nailon realizată în Italia, care respinge apa. Partea exterioară de culoare Navy este asortată cu interiorul matlasat, de culoare gri, care include secțiuni de piele, precum cele din jurul decupajelor pentru brațe sau marginile buzunarelor și fermoarului. Vesta nu atrage doar prin design, ci și prin utilitate, având trei buzunare pe față și două în interior.

Quilted Knit Vest
Vesta matlasată Quilted Knit îmbină stilul clasic cu un mix de materiale nou. Pentru fața acestei veste s-a folosit o combinație de materiale tricotată în Italia, care cuprinde bumbac, lână și nailon. Designul aduce aminte de vestele folosite la vânătoare, datorită petecului de pe umărul drept. Acesta este realizat dintr-un material produs în Japonia, care imită pielea întoarsă. Vesta este prevăzută cu trei buzunare, cel de la piept având și fermoar.

image_737_WCOTY-0648

Pentru a vedea întregul portofoliu de haine și accesorii Brooks Brothers vă invităm să accesați site-ul oficial al mărcii americane sau să vizitați în primul magazin Brooks Brothers din România, amenajat în incinta Băneasa Shopping City din București.

Citeste si...

Lotus Evora Sport 410 - Tribut pentru modelul Esprit S1 condus de James Bond
VIDEO: Noul Rolls-Royce Phantom debutează în România la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşt...

Lasa un comentariu:

Comentarii