Advertisement
STIRI — februarie 23, 2017 at 3:05 pm

Velar va fi al patrulea membru al familiei Range Rover

by

Range Rover Velar va fi prezentat în detaliu în data de 1 martie. Până atunci ne este oferită prima poză oficială a modelului care se va situa în gama constructorului britanic între modelele Evoque și Range Rover Sport.

OPEN LR_New_RR_Tease_Image_100217

Cel puțin conform informațiilor vehiculate de presa britanică, Range Rover Velar va folosi platforma lui Jaguar F-Pace, ceea ce înseamnă că va beneficia de avantajele greutății reduse prin folosirea a numeroase elemente din aluminiu. SUV-ul cu plafon plonjat va avea un profil stil coupe și va concura modele precum Porsche Macan, BMW X3 și X4, Audi Q5 și Mercedes-Benz GLC și GLC Coupe.

Din prima poză publicată cu cel de al patrulea model din familia Range Rover se observă stopurile restilizate, plafonul panoramic extins, precum și o parte din planșa de bord, care include două ecrane multifuncționale de mari dimensiuni (unul în spatele volanului și altul în centrul planșei).

Land Rover explică și alegerea numelui Velar. Acesta era apelativul dat în 1969 de inginerii britanici celor 26 de prototipuri care au prefigurat prima generație a modelului Range Rover. Cuvântul “velare” este preluat din limba latină și înseamnă a ascunde sau a acoperi. Însă Range Rover Velar nu va fi un model pentru pesoane care vor să ruleze incognito. Acesta va fi un nou SUV rafinat, cu stil inconfundabil Land Rover.

LR_New_RR_Family_Line_Drawing_Tease_Image_170217

LR_New_RR_Family_Tree_Tease_Image_170217

Citeste si...

Lamborghini Huracan LP 580-2 la Salonul Auto din Los Angeles
Mitsubishi Eclipse Cross - Ambiția de a explora

Lasa un comentariu:

Comentarii