Advertisement
STIRI — martie 1, 2017 at 11:43 am

Un bilet la patinoarul Telekom Arena oferă acces gratuit la galeria Țiriac Collection

by

Începând cu luna martie a acestui an, Telekom Arena și Țiriac Collection au încheiat un parteneriat prin care toate persoanele care achiziționează bilet de intrare la patinoar beneficiază de un voucher de acces gratuit la galeria care cuprinde colecția auto a domnului Ion Țiriac. Vocherul este valabil timp de 7 zile calendaristice.

OPEN Patinoar Telekom Arena (2)

Prin această propunere, Telekom Arena și Țiriac Collection fac posibilă programarea unei zile care combină activitatea sportivă cu delectarea oferită de galeria care expune peste 150 de automobile excepționale. Cele două locații sunt apropiate, ceea ce face ușoară gruparea în aceeași zi a unei sesiuni de patinaj și a vizitării galeriei.
Este o idee perfectă pentru weekend, de care se poate bucura întreaga familie sau un grup de prieteni. Din experiența personală vă putem spune că veți fi cuceriți de frumusețea și istoria mașinilor prezentate și recondiționate impecabil de Țiriac Collection. Această galerie oferă un adevărat periplu prin istoria automobilului. Veți putea admira de la modele precum cvadriciclul Hurtu 3 ½ din 1899 sau Renault AX Phaeton din 1908, până la mașini supersport actuale, printre care se numără LaFerrari și Porsche 918 Spyder. Exemplare care au aparținut unor celebrități precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone, se alătură unor modele produse în serii foarte limitate, cum ar fi exoticul Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Edition construit în doar 75 de exemplare. Cu asemenea portofoliu, Țiriac Collection este una dintre cele mai impresionante galerii de vehicule istorice la nivel internațional.

Galeria Tiriac Collection
La rândul său, patinoarul Telekom Arena a fost dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Acest proiect a fost realizat la inițiativa domnului Ion Țiriac, este coordonat de Fundația Ion Țiriac și se bucură de sprijinul Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda. Scopul construirii acestui patinoar este de a încuraja practicarea sportului în rândul copiilor și tinerilor și de a susține echipele sportive în atingerea celor mai înalte performanțe. Dar, Telekom Arena este deschis și pentru publicul larg.

Patinoar Telekom Arena (1)
Atât Telekom Arena, cât și Țiriac Collection oferă beneficii și gratuități pentru tineri. Toate acestea sunt descrise oficial după cum urmează:
„Grupurile organizate de copii și elevi, cât și juniorii care practică hochei sau patinaj, beneficiază de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe întreg parcursul anului. Programul pentru publicul larg este de luni până vineri în intervalul 19:00-20:40, iar sâmbăta și duminica accesul celor care doresc să practice patinajul de agrement se face în două intervale – 11:00-12:40, respectiv 18:00-19:40.
Detalii suplimentare despre patinoar pot fi accesate la adresa www.fundatiaiontiriac.ro sau pe pagina de facebook.

Țiriac Collection, prima galerie auto personală deschisă în România, situată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor nr. 289, reunește în permanență peste 150 de modele emblematice aparținând celor mai importanți producători auto din lume.
Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00. Costul biletului este de 15 lei pentru adulți și de 7,5 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv beneficiază de acces gratuit.
Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro și pe pagina de facebook a galeriei.”

Citeste si...

Mercedes-Benz S63 AMG Coupe – forma perfecțiunii
Porsche 718 Boxster – Facelift-ul lui Boxster invocă o legendă a competițiilor (VIDEO)

Lasa un comentariu:

Comentarii