Advertisement
STIRI — noiembrie 28, 2018 at 12:26 pm

Ultima etapă din Campionatul Național de Off Road, la Târgoviște

by

CORB Adventure Days powered by SsangYong, etapa care începe toamna și se termină iarna.

Etapa a 8-a din Campionatul Național de Off Road (ultima etapă din anul acesta), va avea loc în perioada 29 noiembrie – 02 decembrie și este organizată de Club Off Road București (CORB44), în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, Instituția Prefectului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița și Regia Națională Romsilva.
CORB Adventure Days powered by SsangYong se va desfășura pe durata a 3 zile în Târgoviște și în împrejurimile sale. Etapa din anul acesta va fi organizată pentru 4 clase: Standard, Open, Extrem și Hobby. Ultima dintre ele este cea mai nouă clasă și se adresează amatorilor de off-road, dar fără licență sportivă. Pentru a participa la această clasă, sportivii trebuie să aibă experiență în condus și să posede o mașină de teren echipată minim pentru off-road ușor.
Startul oficial al competiției va avea loc vineri dimineață, începând cu ora 9, din parcarea amenajată de pe str. Stelea (în spatele hotelului Valahia). Ruta concursului pentru primele două zile va fi pe raza comunelor Sotanga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Vulcana de Sus. Startul în concurs va fi din comuna Sotanga.
Pentru primele două zile de concurs, lungimea traseului va fi diferită de la clasă la clasă. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs 50 km pe zi, Open 70 km pe zi și Standard 120 km. Sportivii clasei Hobby vor avea în prima zi 120 km de parcurs, iar în a 2-a zi 30 km plus o probă specială. Ruta traseelor este adaptată fiecărei clase în parte.
Trialul va avea loc duminică 2 decembrie, începând cu ora 10, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieșirea spre Pucioasă) și complexul Rezidențial Class Park (str. Mihai Bravu nr.1, Târgoviște). Trialul urban este proba spectaculoasă ce poate fi urmărită live de spectatori.
Festivitatea de premiere va avea loc la finalul trialului, în aceeași locație.

Poster corb

Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor noștri! 
Sponsori: EJOT, Generali Asigurări, Karcher România, Ford Trucks, Cefin Trucks, Kaufland România, Skullcandy România, Nokian by Vianor, Motul, Weider Nutrition, Matra Systems, Class Park, BeautyOne și Connect Promotion.
Sponsorii campionatului: Nexxon, Anconi, GTG Auto 4×4 Shop & Best Tools
Media: MDI Tv & Kiss FM.
Parteneri: Ministerul Mediului și Pădurilor, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Dâmbovița, Jandarmeria Dâmbovița, Direcția Județeană Dâmbovița și a Municipiului Târgoviște de Poliție Circulație.

Vă așteptăm alături de noi!

Program:

Vineri, 30 noiembrie 2018– ziua 1 concurs
09:30 – startul oficial (str. Stelea – în spatele Hotelului Valahia)
16:00 – finish ziua 1 de concurs (întoarcere în str. Stelea)

Sâmbătă, 01 decembrie 2018 – ziua 2 concurs
09:00 – pornire în coloană (din str. Stelea)
16:00 – finish ziua 2 de concurs

Duminică, 02 decembrie 2018 – ziua 3 concurs (Trial)
09:00 – deplasare în coloană de la Hotel Valahia (str. Stelea)
10:00 – start Trial (terenul aflat între benzinăria Mol – ieșirea dinspre Pucioasa & complexul rezidențial Class Park)
14:00 – terminarea Trialului (estimare)
14:30 – Festivitatea de Premiere

Comunicat de presă și foto: Club Off Road București (CORB44)

Citeste si...

Audi R8 LMX - În lasere să ne duelăm!
VIDEO: Audi e-tron va avea camere video în loc de oglinzi retrovizoare

Lasa un comentariu:

Comentarii