Advertisement
STIRI — august 4, 2017 at 1:53 pm

Toyota Auris Hybrid Black Edition, disponibilă în România de la 23.643 euro

by

Toyota Auris Hybrid Black Edition propune un pachet foarte atractiv în segmentul compact, cu o propulsie hibridă foarte eficientă și dotări de confort și siguranță avansate.

toyota-auris-2017-black-edition-exterior-tme-001-a-full_tcm-3040-937078

Propulsia hibridă este compusă dintr-un motor pe benzină de 1,8 litri și un motor electric. Acest sistem livrează 136 CP și este creditat cu un consum mixt de doar 3,6 l/100 km. Funcționarea silențioasă și lină a sistemului hibrid completează cu confort performanțele și eficiența.

În România, Toyota Auris Hybrid Black Edition costă de la 23.643 euro și este oferită cu 4 tehnologii active inovatoare, cuprinse sub cupola Toyota Safety Sense, care au scopul de a reduce accidentele și de a crea un mediu confortabil și sigur de condus:

• Sistemul Pre-coliziune: este prevăzut cu o cameră video și senzori-laser, care monitorizează mașinile din față, pentru a evita coliziunile. În cazul posibilității producerii unui accident, sistemul anunță prin semnale audio/video, activând, în același timp, asistența de frânare.
• Alerta Depășire Bandă. Pentru că folosește o cameră video, această tehnologie anunță, tot prin semnale audio și video, dacă banda a fost depășită fără a semnaliza în prealabil, ajutând, astfel, șoferul să mențină corect poziția mașinii.
• Asistență rutieră. Monitorizează semnele de circulație de pe șosea, afișând, pe display-ul TFT, informații utile precum limita de viteză sau alte restricții și anunță audio/video dacă nu au fost respectate indicatoarele de către șoferul autoturismului.
• Fază lungă automată. Conceput să optimizeze vizibilitatea în timpul nopții, sistemul detectează automat luminile mașinilor din sens opus, urmărind simultan iluminarea stradală, în timp ce trecerea de la fază lungă la fază scurtă sau invers se face automat.

Toyota Auris Hybrid Black Edition se distinge și vizual, datorită detaliilor care adaugă o notă de dinamism. Plafonul, oglinzile exterioare, elemente din grilă și spoilerul frontal, precum și antena în formă de aripioară de rechin au culoare neagră. Și sunt asortate cu geamurile fumurii, jantele de 17 inch cu design special și scaunele sport cu tapițeria Alcantara.

Pentru detalii complete despre Toyota Auris Hybrid Black Edition vă invităm să accesați www.toyota.ro

Citeste si...

Toyota 86 Shooting Brake – O idee sclipitoare, care ar merita transformată în realitate
Studiu Ford: Una din șase mame și-ar trimite copilul la școală într-o mașină autonomă fără șofer

Lasa un comentariu:

Comentarii