Advertisement
Lifestyle, STIRI — martie 29, 2016 at 12:21 pm

VIDEO: Tissot T-Race MotoGP Automatic revine în 2016 într-o formă restilizată

by

Tissot T-Race MotoGP Automatic Limited Edition 2016 a fost prezentat la ediția din acest an a expoziției Baselworld, fiind dedicat fanilor MotoGP.

Tissot-T-Race-Limited-Edition-Moto-GP-2016-Baselworld-1024x616

În 2001 Tissot a devenit cronometrul oficial al campionatului MotoGP, iar în 2004 avea să fie lansat ceasul dedicat acestei competiții, modelul T-Race. Cu ocazia grandioasei expoziții Baselworld din acest an (23-30 martie 2016), Tissot a prezentat ediția 2016 a modelului T-Race MotoGP Automatic Limited Edition.tissot-t-race-motogp-automatic-limited-edition-2016-768x778

Acest ceas este o evoluție subtilă față de ediția din anul trecut. Se remarcă gradajele schimbate ale contoarelor de pe cadranul acestui ceas cronograf. În rest, fanii competițiilor de motociclism vor aprecia elementele inspirate din componentele motocicletelor supersportive. Bezelul de pe carcasă seamănă cu suprafața discurilor de frână iar interiorul curelei de cauciuc are striații care amintesc de cele ale anvelopelor. În ton cu caracterul sportiv al ceasului este și cadranul cu suprafață stilată precum fibra de carbon. Spatele ceasului este transparent lăsând la vedere rotorul și calibrul mecanic cu întoarcere automată. Capacul cu porțiuni transparente are o structură decupată asemeni jantelor cu spițe ale motocicletelor. Un detaliu util și stilat este că acele care indică ora și minutul sunt acoperite cu Super-Luminova, un material care luminează în întuneric.

tissot-t-race-motogp-automatic-limited-edition-2016-box-768x901

Tissot T-Race MotoGP Automatic Chronograph Limited 2016 este un ceas robust. Carcasa lui are 47,25 mm înălțime, 45 mm lățime și 15,98 mm grosime și este făcută din oțel acoperit cu PVD. Calibrul mecanic cu întoarcere automată este de tip cronograf, are și funcția de afișare a datei și oferă o rezervă de putere de până la 45 de ore.

Ca și edițiile din anii precedenți, modelul T-Race MotoGP din 2016 va fi produs într-o ediție limitată, urmând să fie făcute doar 3.333 de exemplare. Statutul de model de colecție este completat și faptul că ceasurile nu sunt livrate într-o cutie convențională, ci într-o cutie de prezentare sub forma unei căști de motociclist la scară redusă.

Produsele mărcii Tissot sunt disponibile în România prin Helvetia Luxury Watches. Vă invităm să aflați mai multe detalii accesând site-ul www.helvetia.com.ro

Citeste si...

Volvo și Microsoft au dezvoltat o brățară prin care vorbești cu mașina
Lotus Exige Sport 380: Expresia pură a sportivității

Lasa un comentariu:

Comentarii