Advertisement
Experiente, STIRI — mai 11, 2023 at 12:15 am

THRILL Republica organizează în 13 mai 2023 evenimentul inaugural

by

unnamed (1)

Vanguard Event invită pasionații de automobile la evenimentul inaugural marca THRILL Republica. Acesta este găzduit în data de 13 mai 2023 pe rooftop Olimpia Airport Parking din Otopeni (cea mai tehnologizată parcare din regiunea Bucureștiului, prezentă și în lista internațională de „plane spotting”).

Join the Thrill! THRILL Republica este un club privat internațional, o platformă digitală și o comunitate adresată propietarilor de mașini premium în căutare de experiențe high-end. Este creat de o echipă formată exclusiv românească și are la bază o aplicație (momentan doar pe iOS) prin care membrii pot descoperi dar și participa la evenimente premium, private sau publice, care au tematică dedicată lumii auto și au format de tip expoziție, show, roadtrip și multe altele. De asemenea, membrii THRILL Republica pot și organiza evenimente. Iar comunitatea este una internațională. Evenimentul conceput de THRILL Republica va fi introdus în acest an în 7 țări din Europa, cu acces doar pe bază de invitație. Evenimentele din ecosistem pot fi organizate de cluburi auto, branduri, organizatori de evenimente, sau de THRILL Republica.

Debutul acestui nou univers auto (sub egida Vanguard Event) va avea loc pe 13 mai, în incinta Olimpia Airport Parking din Otopeni. Conceptul de eveniment se diferențiază de restul prin axarea pe conexiunea dintre cei pasionați de mașini, formarea relațiilor de business, inovație sau entertainment și prin creare de experiențe unice.

WhatsApp Image 2023-05-09 at 10.22.53

Mașinile sunt aprobate individual și sunt selectate din clasele Luxury, Exotic, Sport & Custom. Numărul de locuri disponibile la eveniment este limitat la 100 de mașini și 500 de vizitatori, selectați pe profilul targetat.
Fiecare membru T.R. primește un pașaport (fizic si digital) care va fi folosit pentru accesul la evenimente, unde va primi o ștampilă cu viză menită să reprezinte dovada participărilor.

Alături de cei 100 de expozanți din cadrul evenimentului vor avea o prezență oficială și Ferrari – Forza Rossa și Țiriac Auto cu branchul Mercedes-Benz.

O nouă serie de evenimente va urma în ecosistemul THRILL Republica pe parcursul anului, iar toți participanții vor primi cu această ocazie, fără niciun extra cost, membership-ul anual în cadrul clubului, cu acces la toate eventurile din ecosistem.

Pentru înregistrare/participare la event și pentru alte detalii legate de acest nou univers auto, puteți accesa www.thrillrepublica.com.

unnamed 1

Citeste si...

Mercedes-Benz Clasa E Coupe – Cât purtați la Mercedes?
Range Rover SV Coupé – Primul SUV coupe de talie mare, cu 2 portiere

Lasa un comentariu:

Comentarii