Advertisement
STIRI — februarie 2, 2016 at 10:07 am

Skoda VisionS – Constructorul ceh anunță un SUV mai mare decât Yeti

by

Skoda VisionS este conceptul care prefigurează viitorul SUV din gama mărcii și care va fi dezvăluit cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Skoda VisionS

Skoda a trasat noua sa direcție de design cu conceptul VisionC din 2014, iar acum importă acele repere estetice în forma unui concept care ne dă indicii clare despre cum va arăta viitorul său SUV. Conceptul numit Vision S (S face referire la formatul SUV) este mai mare decât Yeti, având 4,7 m lungime, 1,91 m lățime și 1,68 m înălțime. Habitaclul său este configurat cu trei rânduri de scaune, care pot găzdui 6 pasageri.

Skoda VisionS

Pentru moment Skoda VisionS ne este prezentat doar prin intermediul unor schițe, dar producătorul ne spune că logo-ul mărcii și cadrele din grila frontală au elemente “cristaline” inspirate din tradiția Cehiei în arta modelării cristalului.Vom vedea mai bine ce înseamnă aceste elemente “cristaline” când Skoda va prezenta pozele cu mașina reală.

Neoficial, circulă informații conform cărora că versiunea de serie a lui Skoda VisionS va fi prezentată cu numele Kodiak în toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris și va fi construită pe platforma noului Volkswagen Tiguan.

Skoda VisionS

Citeste si...

McLaren 570GT – Supersportiv de zi cu zi (VIDEO)
Askredit, creditul care te salvează rapid când ai o pană de lichidități

Lasa un comentariu:

Comentarii