Advertisement
STIRI — noiembrie 4, 2021 at 10:48 am

SIXT GROUP ROMANIA și RENAULT au inaugurat showroom-ul RENAULT Union Motors

by

Renault Union Motors_1

Showroom-ul RENAULT Union Motors este situat pe șoseaua București – Ploiești nr. 145, având astfel o poziționare strategică pentru a oferi gama completă de servicii pentru posesorii și clienții de automobile.

Mulțumită unei suprafețe de 27.000 de metri pătrați, RENAULT Union Motors poate expune exemplare din toată gama de modele RENAULT. Astfel, clienții pot testa cele mai noi autoturisme lansate de populara marcă franceză. Se estimează că showroom-ul va avea un trafic zilnic de 100 de clienți, pentru care este propus întregul spectru de produsele și servicii. Pe lângă serviciile de comercializare de automobile, care includ ofertele financiare și de leasing pentru persoane și companii, clienții RENAULT Union Motors pot accesa servicii post-vânzare eficiente, precum cele pentru asigurarea și întreținerea specializată a vehiculelor în service-ul autorizat.

Aceste servicii variate se reunesc sub cupola showroom-ului modern RENAULT Union Motors, pentru a-l recomanda drept una dintre cele mai importante reprezentanțe auto din București. Este un statut susținut și prin faptul că oferă unul dintre cele mai mari servicii post-vânzare autorizate RENAULT. Toate detaliile pot fi descoperite și online la adresa www.renault-unionmotors.ro

Renault Union Motors_2

RENAULT Union Motors este un proiect realizat în parteneriat de SIXT GROUP ROMANIA, lider de piață în servicii auto și de mobilitate integrate, și RENAULT, companie de top inclusiv pe piața din România a automobilelor noi pentru pasageri și comerciale. Iar standardele celor două companii se reflectă în serviciile cu care debutează RENAULT Union Motors.

Pentru SIXT GROUP ROMANIA, acest proiect este încă o dovadă a experienței sale ca lider în servicii de mobilitate și demonstrează abilitatea sa de a răspunde rapid cu servicii de calitate pentru cerințele generate de evoluția constantă a pieței automobilistice. Tal Lahav, CEO SIXT GROUP ROMANIA, explică importanța proiectului RENAULT Union Motors:
„Suntem foarte încântați de această nouă reprezentanță RENAULT. Ne-am unit întotdeauna forțele cu cei mai buni parteneri. Este o altă modalitate de a remodela filosofia noastră Always Yes și angajamentul nostru față de excelență. Parteneriatul pe termen lung cu RENAULT reprezintă misiunea noastră de a fi cei mai buni în tot ceea ce facem și de a oferi mașini și servicii de cea mai bună calitate și fără compromisuri atunci când vine vorba de clienții noștri și de nevoile lor de mobilitate. Aspirăm întotdeauna la mai mult; mai multă calitate, mai multă tehnologie, mai multă investiție în cercetare și dezvoltate, mai mulți clienți fericiți care primesc mai mult pentru ceea ce plătesc. Sunt absolut convins că noul parteneriat este un pas strategic pentru evoluția viitoare a grupului SIXT în România”.

Cecilia Tudor, Managing Director Renault Cluster SEE, punctează de asemenea beneficiile pe acest parteneriat le va aduce clienților datorită serviciilor de înaltă calitate:
„Începerea colaborării cu un nou partener este întotdeauna un motiv de mândrie și de optimism pentru noi. Deschidem noi orizonturi, bazându-ne pe o relație solidă, pe o echipă determinată, profesionistă și la fel de entuziastă ca și noi. Union Motors va fi cu siguranță unul dintre partenerii de drum lung, alături de care ne va face plăcere să propunem clienților noștri cele mai bune soluții de mobilitate.”

Despre SIXT GROUP ROMANIA:
SIXT GROUP ROMANIA este lider de piață în servicii auto și de mobilitate integrate, unic prin sistemul „One Stop Shop” și prin filozofia Always Yes. Grupul este un partener pe termen lung pentru clienții săi, prin oferirea de servicii competitive și soluții personalizate. Grupul este diferit prin sistemul „One-Stop Shop”, prin care oferă servicii integrate la cel mai bun raport calitate-preț, în același loc: leasing operațional, rent a car, vânzare de mașini rulate, vânzare de mașini noi și rulate marca Renault, service auto, unul dintre cele mai mari din România, autorizat Renault, Dacia și multibrand.

Despre RENAULT:
Renault, brand istoric de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Cu planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, care se îndreaptă spre o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

Citeste si...

Opel Ampera-e – Un Chevrolet Bolt EV cu viză pentru Europa
VIDEO: Jaguar va produce 9 exemplare XKSS, contra sumei de 1 milion de lire sterline

Lasa un comentariu:

Comentarii