Advertisement
STIRI — octombrie 16, 2017 at 11:09 am

Simona Halep i-a susținut pe cei mici la patinoarul Țiriac-Telekom Arena în cadrul selecție de patinaj pentru echipele de juniori la hochei

by

Țiriac-Telekom Arena, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei, a organizat sâmbătă 14 octombrie o nouă selecție pentru cursuri gratuite de patinaj, dedicate copiilor.

Selectie hochei_patinoarul Tiriac-Telekom Arena 14.10 (13)
Fundația Ion Țiriac și partenerii patinoarului Telekom Arena vor crea anul acesta mai multe echipe de hochei pentru juniori. Allianz-Țiriac și Skoda vor susține echipe cu componență masculine, în timp ce Simona Halep susține o echipă cu componență feminină. Ocupanta locului 1 WTA a fost prezentă la selecția din acest weekend, unde au participat aproximativ 500 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Simona a intrat pe gheață alături de copii. Între aceștia s-au numărat și grupe de copii aparținând unor grădinițe din sectorul 1 al Capitalei.
Dan Tudorache, Primarul Sectorului 1, a explicat implicarea instituției pe care o conduce: „Primăria Sectorului 1 desfășoară în parteneriat cu grădinițe aflate în responsabilitatea sa un proiect de afterschool sportiv. Pentru a încuraja practicarea sportului în rândul celor mici, copiii înscriși la afterschool au fost prezenți astăzi la patinoarul Țiriac-Telekom Arena”.

Selectie hochei_patinoarul Tiriac-Telekom Arena 14.10 (19)
Cursurile de inițiere în patinaj încep pe data de 16 octombrie 2017 și se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul 13:00 — 15:00. Iar copii vor fi instruiți de echipa de antrenori a patinoarului, care este compusă din maeștri și maeștri emeriți ai sportului. Dintre acești fac parte Zsolt Kerekes, Danuț Gigi Popovici, Ion Dimache și George Jusinian, care sunt coordonați de Eduard Pană, profesor de educație fizică, maestru emerit al sportului și antrenor emerit, fost component al echipei naționale de hochei și membru Hall Of Fame al Federației Internaționale de Hochei pe Gheață.
Ca de obicei, Fundația Ion Țiriac a pus la dispoziția participanților transport gratuit pe traseul Bd. Aviatorilor, București – Țiriac-Telekom Arena, Otopeni și retur. Acest serviciu rămâne valabil și în perioada cursurilor de inițiere în patinaj. Autocarul face legătura între București și patinoar și are o capacitate de 52 de locuri pe scaune.
Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Citeste si...

Opel GT va demara reinventarea mărcii germane (VIDEO)
ADAC a publicat un video în care arată că mașinile care pornesc fără cheie pot fi furate în câteva s...

Lasa un comentariu:

Comentarii