Advertisement
Lifestyle, STIRI — aprilie 14, 2017 at 12:55 pm

Simona Halep, Hublot friend, s-a întâlnit cu clienții brandului în România, sub egida Hublot și Cellini

by

În data de 12 aprilie 2017, Hublot, alături de Cellini, importator unic al brandului în România, au fost gazdele unui memorabil eveniment meet & greet între Simona Halep, tenismena nr. 5 WTA și câțiva dintre tinerii săi fani. Acestia au avut ocazia de a face un schimb de mingi cu Simona pe un teren de tenis din cadrul Stejarii Country Club.

Simona Halep a sosit la Stejarii Country Club împreună cu managerul său, fosta tenismenă Virginia Ruzici, câștigătoare a French Open 1978 și a oferit interviuri jurnaliștilor prezenți, înaintea întâlnirii cu oaspeții evenimentului.

SKY_5836

Benoit Lecigne, Director Hublot Europa de Est, Franța, Benelux, Marea Britanie și Irlanda, a declarat: “Alături de Cellini, distribuitorul unic pentru România al Hublot, suntem bucuroși de a o avea cu noi la București pe Simona Halep, Hublot friend, care a fost încântată să petreacă timp cu copiii, dovedindu-și astfel angajamentul, prietenia și determinarea, trei valori care reprezintă esența brandului Hublot.”
Evenimentul din această săptămână organizat la București a oferit câtorva copii pasionați de tenis să joace mai multe runde amicale cu tenismena. Având statutul de Hublot friend din februarie 2016, Simona Halep a purtat cu ocazia evenimentului un ceas Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet. Acesta este descris astfel de către producător: “Un ceas eminamente chic, potrivit în orice situație, modelul Classic Fusion Bracelet Blue poate fi adaptat oricărei ținute. De la carcasă la brățară, ceasul dezvăluie nuanțele de aur roz King Gold și reflexiile metalice ale titanului. Ușor de purtat, în variante cu dimensiuni care variază între 33, 38 și 42 mm, simplu sau cu cronograf, acest ceas se va potrivi oricărui stil și va avantaja atât doamnele, cât și domnii.”

Cellini Group ne oferă și un scurt istoric al carierei Simonei Halep:
Foarte apreciată în întreaga lume, Simona Halep a crescut la Constanța și a început să joace tenis de la vârsta de 4 ani. A devenit jucătoare profesionistă în 2008 și a intrat în top 50 mondial în 2012. Anul 2014 a fost un punct de referință pentru Simona, care a ajuns atât în finala French Open, cât și în finala WTA, devenind numarul 2 mondial, cel mai înalt punct al carierei sale de până acum. Simona Halep a câștigat deja 14 titluri și se află pe poziția 5 în clasamentul WTA.

DESPRE HUBLOT
“Hublot? Un alt mod de a progresa” spun cei care cunosc această companie unică de ceasuri elvețiene. Un loc în care fiecare moment are dinamică și fiecare clipă creează viitorul la viteze care îți taie respirația. Un vis creat și dezvoltat de Jean-Claude Biver și Ricardo Guadalupe, cei doi oameni responsabili pentru povestea de succes a Hublot în care Big Bang, King Power, Classic Fusion și Manufacture Pieces reprezintă simbolurile unei tradiții în continuă mișcare. De la complicații orologere, la materiale revoluționare și până la colaborari de top precum FIFA World Cup™ sau Ferrari, Hublot este caracterizat prin filosofia “Art of Fusion” care transpune tradiția în viitor. La nivel comercial, rețeaua de magazine agreate a crescut rapid iar astăzi există nu mai puțin de 70 de boutique-uri exclusive peste tot în lume. Hublot este reprezentat în România în exclusivitate prin Grupul Cellini. Pentru mai multe informații vizitați www.hublot.com

DESPRE CELLINI
Cellini Group este leader pe piața bijuteriilor și ceasurilor de lux din România, cu o rețea de 13 magazine.
Numele grupului a fost inspirat de cel al renumitului bijutier renascentist Benvenutto Cellini (1500 – 1571). Brandul a luat naștere în 1999 din dorința de a oferi pieței românești o rețea de magazine în care cumpărătorii pot găsi ceasuri și bijuterii aparținând unor mărci prestigioase, recunoscute pentru calitatea și excelența lor: Hublot, Breguet, Blancpain, Cartier, Jaquet Droz, Omega, Breitling, Bell&Ross, Corum, Graham, Rado, Longines, Tissot, Swatch, Fabergé, Maria Granacci, Eva Nobile, Furrer Jacot, Le Midì, Montegrappa.

Citeste si...

Bell & Ross AeroGT, supercarul născut din imaginația unui orologier
Mercedes-Maybach G 650 Landaulet întregește seria Maybach expusă în galeria Țiriac Collection

Lasa un comentariu:

Comentarii