Advertisement
STIRI — iulie 14, 2017 at 2:29 pm

Simona Halep conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe durata sezonului cald

by

Parteneriatul dintre Simona Halep și Mercedes-Benz România a demarat în primăvara acestui an în contextul aniversării a 50 de ani de istorie Mercedes-AMG.

Simona Halep_Ambasador Mercedes-AMG (1)

Astfel, Simona Halep va conduce pe parcursul parteneriatului o suită de modele din cele 50 care compun la acest moment gama diviziei de performanță din cadrul Mercedes-Benz. Pentru început vedeta tenisului românesc a ales un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé, însă odată cu venirea sezonului de vară, va schimba SUV-ul cu unul dintre cele mai performante și luxoase modele cabriolet cu 4 locuri din industria automobilistică. Este vorba despre Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet, un model cu motor V8 biturbo de 5,5 litri, care descătușează 585 CP și un cuplu uriaș, de 900 Nm. Cu asemenea resurse, puse în valoare și cu ajutorul tracțiunii integrale 4MATIC și a transmisiei automată cu 9 trepte, cabrioletul de metri lungime sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde și poate atinge o viteză maximă de 250 km/h.

Simona Halep_Ambasador Mercedes-AMG (3)
“Simona Halep reprezintă un exemplu de pasiune pentru performanță și excelență sportivă și suntem mândri să facem echipă cu ea în anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atât Simona, cât și Mercedes-Benz România au același țel – să fim The Best, iar asta face acest parteneriat să fie unul autentic și o potrivire perfectă pentru ambele părți,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.
“Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună,” a declarat Simona Halep.

Citeste si...

Maserati Levante – Maserati dezvăluie primul său SUV
Bentley Mulsanne Speed unicat pentru creatorul de ceasuri personalizate Bamford

Lasa un comentariu:

Comentarii