Advertisement
STIRI — noiembrie 21, 2016 at 2:55 pm

Serviciul de concierge Volvo se ocupă în locul cliențelor de realimentare, spălare și deplasare la inspecția tehnică

by

Aplicația de concierge oferită de Volvo pentru moment doar în San Francisco, oferă posesorilor de XC90 și S90 servicii de realimentare, inspecții tehnice, curățare a mașinii și chiar mutarea acesteia în altă locație.

Volvo concierge services - low on fuel notification

Serviciul va fi disponibil din luna noiembrie și va fi adresat unui număr de 300 de posesori ale noilor modele Volvo XC90 și S90.
„Imaginați-vă că vă parcați dimineața mașina când ajungeți la serviciu, iar când vă întoarceți acasă mașina a fost deja servisată, spălată și realimentată. Acesta este tipul de servicii pe care dorim să le oferim clienților noștri. Studiile noastre arată că oamenii petrec ore întregi în fiecare săptămână ocupându-se de aceste mici necesități. Vrem să dăm înapoi acest timp șoferilor Volvo, pentru a face cu el ceva mai valoros.” – a declarat Björn Annwall, Senior Vice President în cadrul departamentului Global Consumer Experience al Volvo Car Group.

Peste 70% dintre clienții intervievați de Volvo doresc servicii care să îi scutească de drumurile până la benzinărie pentru a alimenta mașina. 56% dintre clienți vor servicii care să se ocupe în locul lor de inspecțiile tehnice periodice, iar 49% doresc serviciul care le poate duce mașina în altă locație.

Accesul la serviciile de concierge Volvo se face prin intermediul unei aplicații de smartphone. Cu ajutorul aplicației se plasează comanda către un furnizor de servicii autorizat de Volvo. Tot cu aplicația se trimite un cod de deschidere și pornire a mașinii, care este valabil o singură dată și care ia în calcul o anumită locație și o anumită perioadă de timp. Astfel, furnizorul de servicii poate duce mașina la service, la spălătorie, la benzinărie sau poate să o ducă la o destinație cerută de client. Odată ce serviciul comandat a fost efectuat, codul de access expiră iar portierele mașinii se blochează.

Citeste si...

Genesis G90 – Noua limuzină Hyundai vorbește germană
Nu e glumă de 1 aprilie, Tesla Model 3 costă 35.000 de dolari și are autonomie de 346 km

Lasa un comentariu:

Comentarii