Advertisement
STIRI — mai 11, 2015 at 11:27 am

Rolls-Royce Wraith “Inspired by Fashion” – Incursiune în lumea haute-couture

by
Rolls-Royce Wraith “Inspired by Fashion”

Rolls-Royce deține primul loc al clasamentului auto în ceea ce privește luxul și opulența. Toate modelele corespund și celor mai sofisticate cerințe și oferă experiențe de milioane, atât la propriu, cât și la figurat. Chiar dacă recent nu a mai apărut niciun model nou, diversitatea este în floare în fabricile producătorului britanic. Ediții limitate ale modelelor deja existente, în special ale lui Wraith, sunt lansate aproape în fiecare sezon, la fel precum colecțiile designerilor de modă celebri. În fiecare sezon, ei își expun viziunea exclusivistă și materialele prețioase pe podiumurile înalte din cadrul săptămânilor de modă de la Paris, Milano sau alte capitale fashion ale lumii. Rolls-Royce nu doar că a adoptat această tehnică, ba chiar s-a lăsat inspirat de lumea incitantă a modei și a creat astfel ediția limitată Rolls-Royce Wraith “Inspired by Fashion”.

Rolls-Royce Wraith “Inspired by Fashion”

Pentru ediția limitată Rolls-Royce Wraith “Inspired by Fashion”, inginerii englezi s-au inspirat din paletele de culori, materialele, bijuteriile și tehnicile folosite în moda haute-couture. Designul exterior aduce aminte de materialele vaporoase ale rochiilor de pe podiumuri, datorită celor două nuanțe folosite pentru vopsirea caroseriei – Andalucian White și Arctic White, combinate cu accente de Jasmine, Tailored Purple sau Mugello Red. Reflexiile perlate lasă aceeași impresie de mister ca țesăturile satinate folosite de designeri precum Christian Dior, Valentino sau Elie Saab.

Interiorul oferă același lux, același confort și același exclusivism ca orice Rolls-Royce. Ediția “Inspired by Fashion” prezintă o combinație de două nuanțe la interior – Arctic White și Black, cu inserții Jasmine (Tailored Purple sau Mugello Red) pe tetierele brodate, cusături, volan și pe fețele ușilor. În mod evident, materialele folosite la interior (mătăsuri fine, piele și lemn) sunt de calitate premium și de un efect vizual absolut.

Prețul ediției Rolls-Royce Wraith “Inspired by Fashion” este de 362.000 de dolari.

 

Sursa: www.bmwblog.ro

 

Citeste si...

Teste finale pentru Yacco Racing înainte de începutul campionatului
VIDEO: Pagani Huayra Pearl – Un exemplar unicat

Lasa un comentariu:

Comentarii