Advertisement
Lifestyle, STIRI — februarie 1, 2018 at 2:05 pm

Roger Dubuis Excalibur Aventador S Blue și Pink Gold dedicate supersportivei Lamborghini

by

La ediția din ianuarie 2018 a renumitului salon dedicat orologeriei SIHH, Roger Dubuis a etalat doi ceasuri noi dedicate parteneriatului cu Lamborghini Squadra Corse.

Roger Dubuis Excalibur Aventador S Blue

Modelele denumite Excalibur Aventador S Blue și Excalibur Aventador S Pink Gold sunt asortate cu supersportivul Lamborghini Aventador S, o bestie motorizată cu un V12 care descătușează 740 CP, pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde. Ceasurile au un aspect la fel de extrovertit ca și sportivul Italian capabil să atingă 350 km/h.

Cele două ediții speciale Roger Dubuis sunt construite pe modelul Excalibur Spider, pe care orologierul îl prezintă drept singurul ceas disponibil pe piață care este 100% scheletonizat. Arta scheletonizării carcasei și mecanismului este o specialitate Roger Dubuis.

Ambele ceasuri folosesc calibrul mecanic cu întoarcere automată RD103SQ, care se distinge prin cele două balansiere la unghi de 90de grade, conectate printr-un diferențial. Rezerva de putere a calibrului este de 40 de ore.

Cele două modele produse în serie limitată au carcasa din carbon C-SMC dispus în multiple straturi. Modelul Roger Dubuis Excalibur Aventador S Pink Gold se remarcă prin bezelul placat cu aur roz de 18 K.

Modelul Roger Dubuis Excalibur Aventador S Blue va fi produs în 88 de exemplare, în timp ce Excalibur Aventador S Pink Gold va fi manufacturat în doar 28 de exemplare.

Citeste si...

Hyundai i20 Active a fost lansat în România
CEO-ul Ferrari confirmă lansarea primului SUV al mărcii în 2019

Lasa un comentariu:

Comentarii