Advertisement
STIRI — noiembrie 24, 2015 at 3:56 pm

Rezvani Beast X – Bestia de 700 CP

by

Cu 700 CP, 800 de kilograme și un preț de peste 300.000 de dolari, Rezvani Beast X dă din coate pentru a-și face loc în lumea hipercar-urilor.

Rezvani sunt o companie auto născută din pasiunea unui om pentru avioane. Până acum nimic deosebit. Mai toți marii fondatori s-au inspirat la un moment dat, fie din aviație, natură, aventură sau animale sălbatice pentru a-și justifica compania.

rezvani-beast-x (7)

La Rezvani lucrurile se mișcă încet, dar sigur, iar acum se lucrează la o nouă divizie ( Divizia X) menită să dezvolte modele extreme, spun ei…

rezvani-beast-x (5)

Rezvani Beast X este cel mai extrem dintre modelele lor, ajutat de un motor de 2,4 litri twin turbo ce dezvoltă 700 CP. Mașina este construită în mare parte din fibră de carbon și cântărește doa 840 kg, ceea ce o ajută să sprinteze de la 0 la 100 km/h în doar 2,5 secunde – cât ai zice pește…

rezvani-beast-x (1)

Spre deosebire de modele fără un X în coadă, Beast X vine echipat cu cu un body kit mai aerodinamic, care reduce rezistența la înaintare și crește forța de apăsare. Jantele de 19 inci pot fi echipate cu anvelope Continental SportContact 5P sau Toyo Proxes R888, frânele sunt unele performante de la Alcon, iar suspensiile reglabile sunt de la Bilstein.

rezvani-beast-x (4)

Doar cinci modele de Rezvani Beast X vor fi construite, iar prețul pentru unul va fi de 325.000 de dolari, preț care include acces gratuit pe unele piste din Statele Unite ale Americii.

Sursa – Worldcarfans

Citeste si...

ADAC a publicat un video în care arată că mașinile care pornesc fără cheie pot fi furate în câteva s...
VIDEO: Jaguar XE SV Project 8 – Coșmarul lui BMW M4 GTS

Lasa un comentariu:

Comentarii