Advertisement
REVISTA DIGITALA, STIRI — aprilie 22, 2024 at 1:38 pm

Revista Gentleman’s Car, primăvară 2024

by

Noua ediție a revistei Gentleman’s Car, pentru primăvara anului 2024, este acum disponibilă gratuit în rețeaua InMedio din România. Și include teste cu noile modele care subliniază proliferarea propulsiilor electrice.

În această ediție Gentleman’s Car vă prezentăm testele noastre cu modele dintr-un spectru de clase. Avangardistul Mercedes-Benz EQS este echivalentul sedanului de lux Clasa S în segmentul autoturismelor electrice. La rândul lui Volvo EX30 se impune ca un etalon de confort și rafinament în rândul modelelor SUV/crossover premium de clasă compactă și surprinde cu performanțe care echivalează mașinile sport cu motoare termice.

De asemenea, monovolumele compacte se bucură de o reinventare captivantă în era propulsiilor electrice. Exemple în acest sens sunt noua generație Renault Scenic E-Tech Electric, pe care l-am testat în Portugalia, dar și Mercedes-Benz EQT, care ne conduce mereu cu gândul la vacanță, datorită versatilității și spațiului din habitaclu.
Și modelul BMW X2 s-a reinventat la a doua sa generație, preluând formatul de Sports Activity Coupe regăsit la modelele BMW X6 și X4. Iar noi l-am testat în varianta electrică BMW iX2 xDrive30, care se remarcă prin agilitate, confort, design extravagant și un sistem infotainment care transformă planșa de bord într-o consolă de jocuri pe care le pot juca și toți pasagerii simultan.

Și segmentul camioanelor și al vehiculelor comerciale se pregătește pentru era propulsiilor electrice, după cum am aflat de la Răzvan Szilagyi, noul Director General Adjunct AIC Trucks, compania care este unic importator și distribuitor al mărcii Ford Trucks în România.

În sumarul noii reviste Gentleman’s Car veți descoperi și prezentările modelelor Škoda Kamiq și Audi Q7. Sunt două modele care au primit actualizări menite să consolideze popularitatea de care se bucură și în România.

Totodată, pasionații de motociclete se vor regăsi în spiritul de libertate oferit noul modele Adventure Touring Harley-Davidson Pan America 1250. Acesta are tehnologii și sisteme care îl transformă într-un „coach” pentru aventurarea pe trasee necunoscute. Iar această calitate o împarte cu Cristian Necula, pasionat și posesor de Harley-Davidson, care este coach de dezvoltare personală. De asemenea, în noua ediție a revistei vă prezentăm și noile modele BMW R 12 nineT și R 12, care fascinează în special fanii motocicletelor de tip roadster, respectiv cruiser cu design nostalgic.

Și, nu în ultimul rând, privim spre viitorul apropiat, mulțumită conceptului BMW Vision Neue Klasse X, care prefigurează primul SUV din noua familie de modele pur electrice ale mărcii bavareze. Varianta de serie a acestui SUV electric va fi produsă din 2025.

CLICK AICI pentru a răsfoi online noua revistă Gentleman’s Car.

Gentlemans Car Primavara 2024-1

Revista Gentlemans Car Primăvară 2024

Citeste si...

Range Rover SVAutobiography ne propune cea mai luxoasă călătorie de pe planetă
Pony va face disponibile 15 modele BMW i3 pentru business car sharing, iar BMW România a instalat o ...

Lasa un comentariu:

Comentarii